Previous
Next

The Wild Unknown Tarot Deck & Guidebook

€ 39,95
Inclusief belasting

Een prachtige set van 78 tarotkaarten en een uitgebreid instructieboek, in een luxe bewaardoos. Boordevol magie, symboliek en archetypen. Geïnspireerd door zowel traditionele als moderne gebruiken en met heel veel wijsheid uit de natuur.

Op voorraad
Referentie 9780062466594 Categorie Kaartensets

Omschrijving

De stijl van Kim Krans is inmiddels steeds beroemder binnen de wereld van de tarot- en orakelkaarten. Haar Animal Spirit kaartenset is ontzettend geliefd, maar voor de echte tarotliefhebber is er ook deze Wild Unknown Tarot Deck. Boordevol magie, symboliek en archetypen. Geïnspireerd door zowel traditionele als moderne gebruiken en met heel veel wijsheid uit de natuur. Maak verbinding met het universum en leer haar mysteriën ontrafelen…

Over de set

In deze grote bewaardoos vind je niet zomaar een stapeltje kaarten. Er zit een heel uitgebreid instructieboek van 200 pagina’s bij, waarin niet alleen elke afzonderlijke kaart wordt uitgelegd, maar ook suggesties staan voor verschillende kaartleggingen. De 78 tarotkaarten zitten verpakt in hun eigen binnendoosje, waardoor ze ook los meegenomen kunnen worden zonder dat ze zullen beschadigen. Lintjes aan de binnenzijden van beide doosjes zorgen ervoor dat je de inhoud er makkelijk uit kunt tillen. Alles is full-colour bedrukt en van hoge kwaliteit. Zowel de kaarten als het instructieboek zijn Engelstalig.

Over de maker

Deze set is geschreven en geïllustreerd door Kim Krans, een beeldend kunstenaar uit New York. Zij heeft al haar hele leven een passie voor creativiteit, kunst, yoga en sjamanisme en heeft zodoende ook al de halve wereld afgereisd. Vanuit haar studio heeft ze al meerdere kaartensets ontworpen.

Flaptekst

“The Wild Unknown Tarot is a modern tarot classic, a magical journey of self-discovery illuminated by symbols and archetypes of the natural world. For the first time, this box set brings together the deck and guidebook in one lavish edition, designed by artist and author Kim Krans. Tap into higher truths and universal mysteries through the intuitive wisdom of the wild unknown tarot.”