EigenWijsheid - (zelf)reflectiekaarten

€ 22,50
Inclusief belasting

"Ontdek jouw Eigen Wijsheid!"

Op voorraad
Referentie 8719326211305 Categorie Inzichtkaarten

Omschrijving

Een prachtige kaartenset om meer inzicht te krijgen in jezelf of een aspect uit je leven!

WAT IS HET?
Een set van 49 Inzichtkaarten.

PRODUCTKENMERKEN
Soort product - kaartenset
Aantal kaarten - 49
Taal - Nederlands
Uitgeverij - Stille Wateren
EAN - 8719326211305

TOELICHTING
Deze (zelf)reflectiekaarten zijn ontstaan vanuit de behoefte aan kaarten die me zélf lieten nadenken, geen kaarten die kant-en-klare antwoorden gaven. De thema’s zijn universeel en de vragen nodigen uit om jouw Eigen Wijsheid te ontdekken.

Je kunt de kaarten ook gebruiken om samen met anderen een bepaald thema te verkennen. Je kunt blind een kaart trekken uit de stapel, maar ook een thema kiezen en het gesprek aangaan aan de hand van de vragen en de beschrijving.

Iedere kaart heeft een thema waarbij een aantal vragen gesteld worden. Ook wordt het thema nader toegelicht in een apart boekje. Een prachtig instrument om jezelf kritische vragen te stellen, of met vrienden je in een bepaald thema te verdiepen.

Hoe het werkt: je legt de kaarten met de achterkant naar boven uitgespreid op tafel. Je focust op een situatie of onderwerp waar je jezelf op wilt bevragen of wat je dwars zit. Met je ogen dicht ga je met je linkerhand (wanneer je links bent, met je rechterhand) over de kaarten. Wanneer het goed voelt voor jou, pak je een kaart. Bekijk de kaart en bemerk bij jezelf wat het thema en de mandala met je doen. Daarna lees je de vragen en de toelichting. Het is handig om de antwoorden op de vragen voor jezelf op te schrijven in een dagboek of notitieboekje.