Wu Xing inspiratiekaarten

€ 34,95
Inclusief belasting

Deze Wu Xing inspiratiekaarten zijn gebaseerd op de 5-elementenleer vanuit de Chinese filosofie. De set bestaat uit 70 kaarten met op elke kaart een inspirerende zin. 

Op voorraad
Referentie 9789090373782 Categorie Coaching / inzichtgevende spellen

Omschrijving

Voor elk element, te weten hout, vuur, aarde, metaal en water, zijn er 14 kaarten. De 5 elementen heten in het Chinees Wu Xing. Wu betekent vijf en Xing bewegen. Deze elementen vind je in de natuur, zoals de wisselingen van de seizoenen, welke ook de mens beïnvloeden. Elk element is verbonden met een seizoen, kleur, emotie, smaak etc. Per element is er ook een toelichting met tips die het element kunnen ondersteunen.

Hoe gebruik je de WU XING inspiratiekaarten

Spreid de kaarten uit en kies een kaart op je gevoel. Je kunt ook heel bewust per element of per seizoen de bijbehorende kaarten klaarleggen en dan je keuze maken. Deze set is ook een aanvulling tijdens de lessen voor o.a. docenten Yin Yoga, Qi Gong en hun cursisten. Tevens te gebruiken bij Feng Shui, TCM, acupunctuur, shiatsu en eigenlijk voor iedereen die zich wil laten inspireren door de filosofie van de 5 elementen.

Deze inspiratiekaarten worden geleverd in een mooi geborduurd tasje met een Chinees geluksmuntje. De luxe set is van een degelijke kwaliteit.

Naar een idee van Juliette Jansen, Yin Yoga docente en coach. Vormgeving Mariska Schotman.

PRODUCTKENMERKEN

soort product - inspiratiekaarten set

aantal kaarten - 70

leeftijdscategorie - 16 t/m 88 jaar

taal - Nederlands

uitgeverij - Schotman & Jansen

auteur - Juliette Jansen

vormgeving - Mariska Schotman

formaat kaarten - 85 bij 125 mm

gewicht - 300 gram

isbn - 978-90-9037378-2