Previous
Next

Het Magische Schatkist Avontuur (Kaartenset) - Davids, A.

€ 33,00
Inclusief belasting

"Vergroot je Kracht, Talent en Kwaliteiten!"

Op voorraad
Referentie 9789090341484 Categorie Kinderkaarten

Omschrijving

Het Magische Schatkist Avontuur is een ontdekkingstocht voor kinderen om hun eigen kracht, talent en kwaliteit te vergroten. Spelenderwijs vind je de mooiste en grootste schatten wanneer je start met de betoverende spreuken van de kaarten, verder gaat met de magische vragen en daarna de magische avonturen doet.

WAT IS HET?
Een kaartenset met 44 positieve affirmaties voor kinderen inclusief bijbehorende avonturengids met vragen en avonturen

PRODUCTKENMERKEN
Soort product - kaartenset
Aantal kaarten - 44
Leeftijdscategorie - 5 t/m 13 jaar
Taal - Nederlands
Uitgeverij - Magische Schatkist Avontuur
Auteur - Anneke Davids
Illustrator - Jenny Lindhout
Formaat doosje - 155 x 110 x 25 mm
Gewicht - 346 gr
ISBN - 9789090341484

TOELICHTING
Het Magische Schatkist Avontuur doe je thuis, op school of in een praktijk voor kindercoaching of therapie. Samen met je kind, leerling of coachee kan het avontuur direct beginnen. Met de kaarten van het Magische Schatkist Avontuur ontdekken kinderen hun eigen kracht, talent en kwaliteit. In het doosje van de kaartenset bevindt zich de Magische Avonturengids. Daarin vind je bijbehorende magische vragen en avonturen.

Er zijn 44 kaarten. De mooiste en grootste schatten zijn te vinden wanneer je start met de betoverende spreuk op de kaart, verder gaat met de magische vragen en daarna de magische avonturen doet. Op iedere kaart staat een positieve overtuiging die ondersteunt wordt door de illustratie. Jonge kinderen, die nog niet zelf kunnen lezen, herkennen vrijwel altijd aan de illustratie waar het over gaat.

Twaalf interactieve avonturen zijn te vinden op de website. Scan daarvoor de QR-code die je kunt vinden in de Magische Avonturengids op bladzijde vier.