Previous
Next

Het Transformatiespel (met 52 engelkaarten)

€ 65,00
Inclusief belasting

"Welke Doelen wil Jij Bereiken?"

Op voorraad
Referentie 9789085082217 Categorie Coaching / inzichtgevende spellen

Omschrijving

Het Transformatiespel is een verrassend speelse manier om jezelf en anderen te leren kennen. 

WAT IS HET?
Een Kaartspel en Set Engelenkaarten in één.

PRODUCTKENMERKEN
Soort product - spel/kaartenbox
Aantal kaarten - 52
Instructies meegeleverd? - ja
Formaat doosje - 267 x 265 x 68 mm
Gewicht - 1634 gr
Taal - Nederlands
Uitgeverij - Koppenhol
EAN - 9789085082217

TOELICHTING
Het spel dat uw leven kan veranderen!
 Je leert begrijpen hoe je jouw levensspel speelt en hoe je daarin veranderingen kunt aanbrengen. Of het nu gaat om persoonlijke vragen, of om het verbeteren van relaties, het spel:

• geeft je een nieuwe kijk op jezelf
• houdt je een spiegel voor
• werpt een ander licht op je talenten en mogelijkheden
• dringt op een prettige manier door tot de kern van elke vraag

Dit inspirerende spel is ontwikkeld door Joy Drake en Kathy Tyler tijdens hun verblijf bij de Findhorn Foundation. De leidraad wordt gevormd door het persoonlijke thema dat elke speler aan het begin van het spel kiest. Het kan gaan om een doel dat je wilt bereiken, een vraag of een probleem. Om het doel te bereiken of antwoorden te krijgen, zet je stappen op je levenspad. Het spelbord heeft vier levenspaden, voor elke speler een. Na elke stap trek je een kaart waardoor je pijn en tegenslag kunt ervaren, maar waardoor je vooral inzichten opdoet die je zelfkennis vergroten en die je in kunt zetten voor je persoonlijke groei. Het spel biedt een unieke manier om jouw levensthema van allerlei kanten te bekijken, samen met familie of vrienden.

Het spel bevat 52 engelkaarten. De engelen begeleiden je op je levenspad. Ze helpen je bij een opdracht, bieden hulp en geven richting. De kaarten zijn ook los van het spel te gebruiken. Nodig een engel uit om deze dag met je mee te reizen. Of vraag hulp bij problemen of veranderingen. Deze speciale boodschappers staan je bij met positieve intenties, zodat jij het leven open tegemoet kunt treden.