The Wild Unknown Animal Spirit Deck & Guidebook

€ 39,95
Inclusief belasting

Er wordt wel eens gezegd dat ieder mens een totemdier of spirit guide heeft. Of je daar nou in gelooft of niet, er is altijd iets te leren van de wijze zielen uit het dierenrijk. Welke lessen hebben de vos, de beer of de havik voor ons? En wat voor verbinding hebben zij met de vier elementen?

Op voorraad
Referentie 9780062742865 Categorie Kaartensets

Omschrijving

In deze luxe kaartenbox vind je een heus pareltje! Er wordt wel eens gezegd dat ieder mens een totemdier of spirit guide heeft. Of je daar nou in gelooft of niet, er is altijd iets te leren van de wijze zielen uit het dierenrijk. Welke lessen hebben de vos, de beer of de havik voor ons? En wat voor verbinding hebben zij met de vier elementen? Deze prachtige kaartenset bestaat uit 63 dierenkaarten en een uitgebreid (Engelstalig) boek boordevol inzichten en uitleg bij de kaarten. Met welk dier voel jij je op dit moment het meest verbonden?

Over deze kaartenset

Deze kaarten zouden inzichtkaarten, inspiratiekaarten of orakelkaarten genoemd kunnen worden. Het ligt er maar net aan hoe jij ze wilt gebruiken, en het mooie is dat ze heel breed inzetbaar zijn. Je kan bijvoorbeeld dagelijks een kaartje trekken, maar ook uitgebreidere leggingen doen zoals bij tarot. Het boek geeft voldoende uitleg over elk dier, maar vervolgens mag je helemaal zelf kijken wat je met die informatie wilt doen. Wel staan er meerdere suggesties in het boek voor kaartleggingen en werkwijzen.

Binnenin de grote box vind je eerst het boek, en daaronder ligt nog een kleiner doosje verborgen. Daar zitten de kaarten in verpakt. Zo heb je dus ook een kleinere opbergdoos, die zeker handig is als je je kaarten af en toe wilt kunnen meenemen en geen zin hebt om de hele box mee te slepen.

Alles in deze kaartenset is full-colour bedrukt, maar in de stijl van de illustraties hebben zwart en wit de overhand. Kleur wordt heel spaarzaam gebruikt, maar is daardoor extra krachtig in zijn symboliek en intentie.

Over de maker

Deze set is geschreven en geïllustreerd door Kim Krans, een beeldend kunstenaar uit New York. Zij heeft al haar hele leven een passie voor creativiteit, kunst, yoga en sjamanisme en heeft zodoende ook al de halve wereld afgereisd. Vanuit haar studio heeft ze al meerdere kaartensets ontworpen.

Flaptekst

The Wild Unknown Animal Spirit Deck is a breathtaking oracle deck and guidebook box set for self-discovery, inspired by the creaturs – real and mythical – of the animal kingdom. The illustrated cards feature powerful creatures from the forests, streams, deserts, fields, and sky. Celebrate the hidden wisdom of the beings that inhabit our world and beyond, and discover how we are all connected in the great mystery of life.