Previous
Next

Citrien Klassiek GP (A127)

€ 24,99
Inclusief belasting

'Ik ben vandaag zo Vrolijk.. zo Vrolijk.. Zo Vrolijk!'

Op voorraad
Referentie 504241536143 Categorie Hangers - edelsteen

Omschrijving

Laat de warmte van de zon toe in je hart. Met deze steen hoef je niet ver op vakantie om de zon te voelen, want je hebt hem altijd dicht bij je. 

WAT IS HET?
Een Goudkleurige Hangertje met Citrien. 

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - zilver
Materiaal detail - citrien
Lengte inclusief oogje - 25mm
Breedte - 12mm
Tara productnummer - 3806cg
De steen is een natuurproduct. Elke hanger is uniek. Kleuren kunnen daardoor afwijken.

TOELICHTING
Dit hangertje is van echt zilver met een dun laagje goud (Gold-Plated, GP). Let op; als je dit hangertje poetst of veel draagt tijdens het zwemmen/douchen/afwassen, dan kan hij terug kleuren naar zilver. Het hangertje staat erg mooi aan een Gold-Plated zilveren kettinkje en is ook te combineren met andere hangertjes. Heb je liever een wat stoerdere look? Dan kan je hem bijvoorbeeld aan een leren koordje dragen. 

Citrien is een zonnige en verwarmende steen. De steen bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit, extraversie en stimuleert zelfverwezenlijking. Het geeft energie, levensvreugde en moed en helpt zo depressies, angsten en fobieën en zelfdestructief gedrag te overwinnen. Citrien trekt geluk, voorspoed, succes, rijkdom en overvloed aan en stimuleert de drager om dit met anderen te delen. De steen maakt creatief en bevordert zelfexpressie en helpt om conflicten binnen een groep op te lossen. Citrien beschermt de aura en reinigt de chakra’s.