Previous
Next

Citrien Pendelvormig Facetgeslepen GP

€ 13,50
Inclusief belasting

"Ik breng Geluk!"


Niet op voorraad
Referentie 870269207080 Categorie Hangers - edelsteen

Omschrijving

Citrien trekt niet alleen geluk aan voor jezelf, maar stimuleert je ook om dit geluk te delen met anderen. Zo brengen we met z'n allen meer geluk de wereld in!

WAT IS HET?
Een Pendelvormige, goudkleurige Hangertje met een facetgeslepen stuk Citrien. 

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - zilver
Materiaal detail - Citrien
Lengte inclusief oogje - 21mm
Breedte - 8mm
Tara productnummer - 3923cg

TOELICHTING
Dit hangertje is van echt zilver met een dun laagje goud (Gold-Plated, GP). Let op; als je dit hangertje poetst of veel draagt tijdens het zwemmen/douchen/afwassen, dan kan hij terug kleuren naar zilver. Het hangertje staat erg mooi aan een Gold-Plated zilveren kettinkje en is ook te combineren met andere hangertjes. Heb je liever een wat stoerdere look? Dan kan je hem bijvoorbeeld aan een leren koordje dragen. 

Citrien is geelachtig tot oranjebruin en doorschijnend. Het is een zonnige en verwarmende steen. De steen bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit, extraversie en stimuleert zelfverwezenlijking. Het geeft energie, levensvreugde en moed en helpt zo depressies, angsten en fobieën en zelfdestructief gedrag te overwinnen. Citrien trekt geluk, voorspoed, succes, rijkdom en overvloed aan en stimuleert de drager om dit met anderen te delen. De steen maakt creatief en bevordert zelfexpressie en helpt om conflicten binnen een groep op te lossen. Citrien beschermt de aura en reinigt de chakra’s.