Previous
Next

Yogabelt met schuifgesp ecru (910SN)

€ 10,00
Inclusief belasting

"Rekken en Strekken"

Op voorraad
Referentie 602443597164 Categorie Yogatoebehoren

Omschrijving

Vind je bepaalde yogahoudingen lastig vol te houden? Of heb je moeite met het goed strekken van je ledematen? Een yogariem kan je daarbij helpen!

WAT IS HET?
Dit is een Yoga Belt of Yogariem van Katoen, met een Metalen Schuifgesp.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - 100% katoen
Materiaal gesp - metaal
Afmetingen - 2,5m x 3,8cm
Tara productnummer - 910SN
Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING
Deze yogariem van Bodhi is een handig een veelzijdig hulpmiddel voor o.a. Yoga en Pilates. Een riem wordt vooral gebruikt bij oefeningen waarbij de armen of benen gestrekt moeten worden, maar kan ook voor andere yogahoudingen ingezet worden. Door de schuifgesp kan je de riem makkelijk op de juiste lengte instellen en vastzetten, zonder dat deze tijdens je oefening zomaar losschiet. Als je benieuwd bent hoe je de yogariem allemaal kan gebruiken, kan het leuk zijn om eens op internet rond te kijken naar filmpjes van mensen die er eentje gebruiken, of het je yogaleraar te vragen. Zo kan je inspiratie opdoen én zorgen dat je hem niet op de verkeerde manier inzet.

De yogariem is van 100% katoen gemaakt en biedt voldoende grip om niet zomaar door je vingers te glijden. Hij kan in de wasmachine gewassen worden, maar het liefst wel in een waszakje en maximaal op 30°C.

Deze riem heeft een lengte van 2,50m en is daarmee een standaardlengte die geschikt is voor de meeste mensen. Wat langere mensen (1,80m of meer) kunnen soms baat hebben bij een wat langere yoga belt, maar dit blijft uiteindelijk heel persoonlijk.

Let op! Dit is geen draagriem voor een yogamat (hoewel een creatieveling hem daar ongetwijfeld wel voor zou kunnen gebruiken). Ben je naar een draagriem op zoek? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar deze.