Previous
Next

Yoga bolster Maharaja Collection ecru (984EF)

€ 49,95
Inclusief belasting

"Ik Support Je!"

Op voorraad
Referentie 4250367923566 Categorie Yogatoebehoren

Omschrijving

Ondersteun jezelf optimaal tijdens je pilates- of yogaoefeningen!

WAT IS HET?
Dit is een ronde Yogabolster of Yogarol, van Ecru gekleurd Katoen met bloem, mandala motief en met een Vulling van Boekweitkaf.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hoes - katoen
Materiaal vulling - boekweitdopjes
Afmetingen - 65 x 23 x 23 cm
Gewicht - ±2.7 kilo
Tara productnummer - 984EF
Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING
Een bolster (ook wel yogarol genoemd) wordt gebruikt als hulpmiddel en ondersteuning bij verschillende yoga- en pilatesoefeningen. Door de ronde, ergonomische vorm van een bolster, vormt deze zich makkelijker mee met het lichaam. Dit is vooral fijn voor oefeningen waarbij u achteroverbuigt en de borst strekt. Vooral bij Yin Yoga of Restorative Yoga wordt veel gebruikgemaakt van yogabolsters. Het lichaam kan hiermee optimaal ondersteund worden in specifieke houdingen, zeker als deze houdingen wat langer volgehouden moeten worden.

De bolster bestaat uit een afneembare katoenen hoes met ritssluiting en draaglus. Daarin zit een binnenhoes die gevuld is met boekweitdopjes. De binnenhoes kan ook opengemaakt worden, zodat de boekweitdopjes eruitgehaald of juist aangevuld kunnen worden. Zo kunt u zelf bepalen hoe vol en stevig de bolster is. De buitenhoes kan gewassen worden op 30°C.