Previous
Next

Gezond met Yoga & Ayurveda - Trökes, A., & Grunert, D.

€ 29,95
Inclusief belasting

"Een Ijzersterke Combinatie voor je Gezondheid!"

Op voorraad
Referentie 9789044761085 Categorie Yoga, meditatie en mindfulness

Omschrijving

Ayurveda is een veelomvattend concept dat heel goed te mengen is met yoga. Samen vormen ze een ijzersterke combinatie om sterker en gezonder mee te worden en te blijven!

WAT IS HET?
Een Boek over Yoga en een Ayurvedische Levensstijl

PRODUCTKENMERKEN
Soort product - boek
Aantal pagina's - 240
Vorm - softcover
Formaat - 230 x 167 x 18 mm
Gewicht - 606 gr
Publicatiedatum - 25-05-2021
Uitgeverij - Deltas
ISBN - 9789044761085

TOELICHTING
Yoga en ayurveda zijn een sterk team. In dit boek leggen yogalerares Anna Trökes en ayurvedaspecialist Detlef Grunert u uit hoe u gezond kunt worden en blijven dankzij yogaoefeningen, geschikte voeding, een aangepaste leefwijze en ayurvedische geneesmiddelen.

- Een individuele aanpak: waar hebt u persoonlijk baat bij? Met behulp van vragenlijsten kunt u bepalen welke oefeningen, voeding en geneeskrachtige planten voor u optimaal zijn. Zo kunt u doelgericht kiezen voor een programma dat uw gezondheid ondersteunt.

- Yogaoefeningen: alle belangrijke asana's, bewegingsverlopen, ademhalingsoefeningen en meditaties worden nauwkeurig omschreven - steeds met duidelijke foto's en informatie over de genezende werking van elke oefening.

- Klachten zelf behandelen: vaak voorkomende klachten zoals een burn-out, hoofdpijn, slaapstoornissen of overgewicht worden vanuit de zienswijze van de moderne en de ayurvedische geneeskunde voorgesteld.