Previous
Next

Storax Harswierook

€ 6,50
Inclusief belasting

"Geluk en zelfvertrouwen"

Op voorraad
Referentie 3560461050060 Categorie Wierookhars

Omschrijving

Harswierook is de meest oorspronkelijke manier van het verspreiden van geur. Tegenwoordig wordt het veel gebruikt bij rituelen en om een goede sfeer in huis te krijgen. Storax harswierook is afkomstig uit Turkije en wordt ook in parfums verwerkt. Storax heeft zowel een harsachtig als bloemige geur met een ondertoon van amandelen. De wierook wordt gebruikt om het zelfvertrouwen te vergroten en ter bescherming van negatieve energieën.

WAT IS HET?
Een zakje met 20 gram natuurlijke wierookkorrels met de geur van Storax

PRODUCTKENMERKEN:
Land van herkomst - Turkije
Gewicht - 20 gram
Merk - Aromandise - Les Encens du Monde

TOELICHTING:
Bomen hebben een magische boodschap voor ons. Niets voor niets worden in veel landen en volkeren veel magische en heilige eigenschappen aan bomen toegekend. Herontdek de magie van deze originele duizendjarige oude ingrediënten van wierook. Frankincense en Myrrhe waren 1 van de eerste boomharsen die gebrand werden om hun heilzame werking.


GEBRUIKSAANWIJZING:
Deze korrels kan je het beste branden op een schoteltje of een speciaal brandertje. Je steekt een kooltje aan, waar je vervolgens een paar korreltjes op verspreid. De heerlijke geur vult vervolgens de ruimte! Harswierook kan ook gebrand worden in een resin brander. Je vult het cupje van de brander met water en doet er een aantal korrels harswierook bij. Steek het theelichtje aan. Zodra het water op temperatuur is komt het aroma van de wierook vrij.

LET OP: LAAT JE KOOLTJES NOOIT ONBEHEERD BRANDEN / BRANDGEVAAR