Previous
Next

Myrrhe Harswierook

€ 6,50
Inclusief belasting

"De Wijzen uit het oosten brachten mee..."

Op voorraad
Referentie 3560461050039 Categorie Wierookhars

Omschrijving

Harswierook is de meest oorspronkelijke manier van het verspreiden van geur. Tegenwoordig wordt het veel gebruikt bij rituelen en om een goede sfeer in huis te krijgen. Myrrhe harswierook is een hars extract uit een inheemse struik uit Arabië. Volgens de traditie bevordert deze naar anijs geurende wierook het ontwaken van de vrouwelijke kwaliteiten, de ontvankelijkheid en een grotere gevoeligheid voor de realiteit van de buitenwereld.

WAT IS HET?
Een zakje met 40 gram natuurlijke wierookkorrels met de geur van Myrrhe

PRODUCTKENMERKEN:
Land van herkomst - Somalië
Gewicht - 40 gram
Merk - Aromandise - Les Encens du Monde

TOELICHTING:
Bomen hebben een magische boodschap voor ons. Niets voor niets worden in veel landen en volkeren veel magische en heilige eigenschappen aan bomen toegekend. Herontdek de magie van deze originele duizendjarige oude ingrediënten van wierook. Frankincense en Myrrhe waren 1 van de eerste boomharsen die gebrand werden om hun heilzame werking.


GEBRUIKSAANWIJZING:
Deze korrels kan je het beste branden op een schoteltje of een speciaal brandertje. Je steekt een kooltje aan, waar je vervolgens een paar korreltjes op verspreid. De heerlijke geur vult vervolgens de ruimte! Harswierook kan ook gebrand worden in een resin brander. Je vult het cupje van de brander met water en doet er een aantal korrels harswierook bij. Steek het theelichtje aan. Zodra het water op temperatuur is komt het aroma van de wierook vrij.

LET OP: LAAT JE KOOLTJES NOOIT ONBEHEERD BRANDEN / BRANDGEVAAR