Previous
Next

Geneeskrachtige kruiden en planten - Lousse, D.

€ 39,95
Inclusief belasting

"Genezen met de Natuur"

Op voorraad
Referentie 9789044753172 Categorie Voeding en aromatherapie

Omschrijving

Kruiden hebben veel meer eigenschappen dan alleen een lekkere smaak door het eten. Vaak kan je er allerlei kwaaltjes mee verminderen. In dit boek leer je daar meer over!

WAT IS HET?
Een Boek over Geneeskrachtige Kruiden en Planten.

PRODUCTKENMERKEN
Soort product - boek
Aantal pagina's - 384
Vorm - hardcover
Formaat - 241 x 196 x 32 mm
Gewicht - 1326 gr
Publicatiedatum - 20-02-2020
Uitgeverij - Deltas
ISBN - 9789044753172

TOELICHTING
Plantengeneeskunde of fytotherapie is een eeuwenoude geneeswijze die bekend is in alle beschavingen van de wereld. In dit boek worden de oude en de nieuwe kennis over dit onderwerp samengebracht. Het stelt honderden geneeskrachtige planten en kruiden voor en beschrijft naast hun belangrijkste eigenschappen ook concrete manieren waarop je ze kunt gebruiken. Bovendien worden verschillende gezondheidsklachten besproken, waarbij je advies krijgt voor een geschikte natuurlijke remedie. Dankzij deze praktische informatie kun je zelf aan de slag gaan met plantaardige medicijnen voor alle klachten en kwaaltjes.

- 200 geneeskrachtige planten met foto's, botanische achtergrondinformatie, therapeutische eigenschappen en toepassingen
- Meer dan 70 gezondheidsklachten met symptomen, oorzaken en advies voor de behandeling
- Ruim 250 recepten om tal van gezondheidsproblemen te genezen
- Informatie over de geschiedenis van medicinale planten, een overzicht van de gebruiksvormen, handige tabellen, belangrijke aandachtspunten en nog veel meer.