Previous
Next

Ring met Spiraal - R70

€ 17,50
Inclusief belasting

De spiraal is de meest voorkomende vorm in de natuur en is vanuit de oudheid een spiritueel symbool van groei en evolutie. Spiralen komen in de natuur voor in schelpen, het heelal, DNA, draaikolken, enz. Het menselijke gebruik van dit symbool gaat terug tot de oude Kelten en Grieken.

Maat
Op voorraad
Referentie Categorie Ringen - symbolisch

Omschrijving

De spiraal is de meest voorkomende vorm in de natuur en is vanuit de oudheid een spiritueel symbool van groei en evolutie. Spiralen komen in de natuur voor in schelpen, het heelal, DNA, draaikolken, enz. Het menselijke gebruik van dit symbool gaat terug tot de oude Kelten en Grieken. In twee dimensies is een spiraal een boog die om een vast punt draait met een constant toenemende of afnemende afstand. Dus de spiraal representeert de vooruitgang van het leven als het wegdraait van het middelpunt, of een terugkeer naar het centrum van creatie in de andere richting. In het laatst genoemde aspect belichaamt het een doolhof dat leidt tot het geestelijk centrum. Het is een symbool van kracht, creatie, evolutie en zelftransformatie. Een spiraal die met de klok mee draait wordt als constructief beschouwd, en tegen de klok in juist destructief. 

WAT IS HET?
Een zilveren ring.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal ring - echt zilver

TOELICHTING
Deze ring is van echt zilver gemaakt – elke ring bevat een 925-merkje. Dit betekent dat hij geen groene vlekken zal achterlaten op je huid en dat hij niet zal verkleuren. Wel kan hij in de loop der tijd iets donkerder worden, maar dan kan je de ring altijd opnieuw oppoetsen.

Onze ringen zijn meestal beschikbaar in allerlei verschillende maten. Zit jouw maat er nu even niet bij? Hopelijk krijgen we hem snel weer binnen. We kunnen helaas geen losse maten bijbestellen. De maat van de ring is de diameter van de ring in millimeters.