Previous
Next

Ring met Handje van Fatima / Hamsahand - R71

€ 29,50
Inclusief belasting

Dit is het handje van Fatima, ook wel Hamsa-hand genoemd. ln de islam staan de vijf vingers van de hand voor geloofsverkondiging, gebed, pelgrimage, vasten en liefdadigheid. Dit zijn de vijf deugden. ln de islamitische wereld is het gelukbrengende en beschermende handje van Fatima een geliefd amulet. Binnen het christendom wordt dit symbool vaak omgedoopt naar het Handje van Maria, en in het jodendom staat hij bekend als de Hand van Mirjam. Kortom, het symbool wordt tegenwoordig in verschillende culturen en religies toegepast. Hij staat in veel culturen bekend als sterke beschermer en wordt daarom veel als talisman gedragen. Ook zou dit symbool geluk en vrede brengen.

Maat
Op voorraad
Referentie Categorie Ringen - symbolisch

Omschrijving

Dit is het handje van Fatima, ook wel Hamsa-hand genoemd. ln de islam staan de vijf vingers van de hand voor geloofsverkondiging, gebed, pelgrimage, vasten en liefdadigheid. Dit zijn de vijf deugden. ln de islamitische wereld is het gelukbrengende en beschermende handje van Fatima een geliefd amulet. Binnen het christendom wordt dit symbool vaak omgedoopt naar het Handje van Maria, en in het jodendom staat hij bekend als de Hand van Mirjam. Kortom, het symbool wordt tegenwoordig in verschillende culturen en religies toegepast. Hij staat in veel culturen bekend als sterke beschermer en wordt daarom veel als talisman gedragen. Ook zou dit symbool geluk en vrede brengen.

WAT IS HET?
Een zilveren ring.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal ring - echt zilver

TOELICHTING
Deze ring is van echt zilver gemaakt – elke ring bevat een 925-merkje. Dit betekent dat hij geen groene vlekken zal achterlaten op je huid en dat hij niet zal verkleuren. Wel kan hij in de loop der tijd iets donkerder worden, maar dan kan je de ring altijd opnieuw oppoetsen.

Onze ringen zijn meestal beschikbaar in allerlei verschillende maten. Zit jouw maat er nu even niet bij? Hopelijk krijgen we hem snel weer binnen. We kunnen helaas geen losse maten bijbestellen. De maat van de ring is de diameter van de ring in millimeters.