Previous
Next

Ring Larimar - Zilver R144

€ 38,99
Inclusief belasting

Sierlijke  Zilveren ring met Larimar.

Larimar stimuleert balans, helderheid en innerlijke rust. 
Hij heeft kracht en help omgaan met veranderingen en gaat zelfdestructief gedrag tegen. 

Maat
Op voorraad
Referentie Categorie Ringen - edelsteen

Omschrijving

Dit is één van de populairste steensoorten die we kennen, en wij snappen wel waarom! Wat is die kleur mooi he? Helaas is deze steen ook ontzettend zeldzaam; hij wordt maar op één plek in de hele wereld gevonden (in de Dominicaanse Republiek, in de vindplaats Los Chupaderos in de bergketen Sierra de Baoruco).

WAT IS HET?
Zilveren ring met Larimar. 

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal ring - echt zilver
Materiaal detail - Larimar

TOELICHTING
Deze ring is van echt zilver, dus je kan hem altijd oppoetsen als hij wat donkerder begint te worden. Dan glanst hij binnen no-time weer alsof hij gloednieuw is! 

Larimar is een zeldzame, blauwe variant van Pectoliet. 

Larimar geeft geestelijke en spirituele kracht. Het helpt je om je leven in eigen hand te nemen en om met veranderingen om te gaan. Het zorgt voor innerlijke rust, helderheid en balans en gaat zelfdestructief gedrag en een slachtofferhouding tegen. De steen helpt bij angst, stress, schuldgevoelens en extreme emoties (en daarmee ook voor bipolaire stoornissen) en helpt om blokkades te doorbreken. De steen zet aan tot actie maar stimuleert ook om dingen op zijn beloop te laten als dat nodig is. Larimar bevordert diepe meditatie en helpt contact maken met gidsen en engelen.

Fysiek stimuleert de steen het zelfgenezend vermogen van het lichaam, werkt pijnstillend en helpt bij problemen van de longen, keel, borst, het hart en kraakbeen.