Previous
Next

Ring Tijgeroog - Zilver R148

€ 29,99
Inclusief belasting

Zilveren ring met Tijgeroog

Tijgeroog is een beschermende steen. 

Vind je het lastig om bij jezelf te blijven en de aandacht te leggen bij het groter geheel? Dan is Tijgeroog voor jou!

Maat
Product is beschikbaar met verschillende opties
Referentie Categorie Ringen - edelsteen

Omschrijving

Tijgeroog is een beschermende steen. 
Vind je het lastig om bij jezelf te blijven en de aandacht te leggen bij het groter geheel? Dan is Tijgeroog voor jou! Deze steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en ook in anderen. Daarnaast bevordert tijgeroog ook de concentratie, wat tijgeroog een ideale steen maakt om tijdens een examen bij je te dragen.

WAT IS HET?
Een zilveren ring met Tijgeroog

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal ring - echt zilver
Materiaal detail - Tijgeroog

TOELICHTING
Deze ring is van echt zilver gemaakt – elke ring bevat een 925-merkje. Dit betekent dat hij geen groene vlekken zal achterlaten op je huid en dat hij niet zal verkleuren. Wel kan hij in de loop der tijd iets donkerder worden, maar dan kan je de ring altijd opnieuw oppoetsen.

Onze ringen zijn meestal beschikbaar in allerlei verschillende maten. Zit jouw maat er nu even niet bij? Hopelijk krijgen we hem snel weer binnen. We kunnen helaas geen losse maten bijbestellen. De maat van de ring is de diameter van de ring in millimeters.

Tijgeroog is te herkennen aan de geel- tot roodbruine kleur met een zijdeglans en karakteristieke strepen. Deze eigenschappen doen denken aan een oog van een tijger, vandaar ook de naam 'Tijgeroog'!

Tijgeroog is een natuurproduct, elk steentje is uniek! Dat betekent dat het tijgeroog steentje in de ring anders is dan die op de foto.