Previous
Next

Ring druppel Rozekwarts - Zilver R123

€ 27,00
Inclusief belasting

Druppelvormige Zilveren ring met Rozekwarts.

Rozekwarts staat voor onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede. Het opent het hart om liefde te ontvangen en liefde te geven. Liefden naar naasten de wereld en jezelf. Creëert een gevoel van verbondenheid.

Maat
Op voorraad
Referentie Categorie Ringen - edelsteen

Omschrijving

Rozekwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hartchakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid.

De steen maakt ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, seksuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid. Tenslotte helpt het bij ouderdomskwalen zoals de ziekte van Alzheimer en Parkinson.

WAT IS HET?
Een zilveren ring met Rozekwarts

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal ring - echt zilver
Materiaal detail - Rozekwarts

TOELICHTING
Deze mooie ring is van echt zilver gemaakt. Dit betekent dat hij geen groene vlekken zal achterlaten op je huid en dat hij niet zal verkleuren. Wel kan hij in de loop der tijd iets donkerder worden, maar dan kan je de ring altijd opnieuw oppoetsen.

Onze ringen zijn meestal beschikbaar in allerlei verschillende maten. Zit jouw maat er nu even niet bij? Hopelijk krijgen we hem snel weer binnen. We kunnen helaas geen losse maten bijbestellen. De maat van de ring is de diameter van de ring in millimeters.

Rozekwarts is een natuurproduct, elk steentje is uniek! Dat betekent dat het kan zijn dat de steen in de ring anders is dan die op de foto.