Previous
Next

Engelenveer (8402)

€ 7,50
Inclusief belasting

'You are an Angel'

Op voorraad
Referentie 840861758960 Categorie Oorknopjes - symbolisch

Omschrijving

Je kan er natuurlijk zelf van maken wat je wilt, maar voor veel mensen staat deze veer symbool voor engelenvleugels. Engelen brengen bescherming en goede raad. Maar ook voor vogelliefhebbers zijn dit natuurlijk hartstikke mooie oorstekers! 

WAT IS HET?
Oorknopjes in de vorm van een Engelenveer.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger – zilver
Lengte - 4mm
Breedte - 14mm
Tara productnummer - 8402

 

TOELICHTING
Deze oorknopjes zijn van echt zilver, dus je kan ze altijd oppoetsen als ze wat donkerder beginnen te worden. Dan glanzen ze binnen no-time weer alsof ze gloednieuw zijn!


Vogels of vogelvleugels staan voor vrijheid, dat je altijd je eigen pad kan kiezen, maar ook weg kan en mag vliegen uit situaties die niet goed voelen.

Engelenvleugels staan symbool voor bescherming, dat er altijd iemand voor je uitkijkt. De vleugels vormen samen een hart, dat voor liefde staat. 

In verschillende religies treden engelen (welke geslachtloos zijn), op als bediendes of beschermers van de mens, maar gewoonlijk als boodschappers van God, en beschikken over bovenmenselijke capaciteiten en eigenschappen. In de christelijke traditie verkondigde de aartsengel Gabriël aan de Maagd Maria dat ze de Messias ter wereld zou brengen. Volgens de islam zou Mohammed de Koran van de aartsengel Djibril ontvangen hebben met de opdracht deze van buiten te leren. 
(Informatie verkregen via Power-Of-Symbols)