Previous
Next

Lemniscaat (8244)

€ 6,50
Inclusief belasting

"A Neverending Story..."

Op voorraad
Referentie 879896476288 Categorie Oorknopjes - symbolisch

Omschrijving

Dit teken van oneindigheid zal de meeste mensen wel bekend voorkomen. Je ziet hem steeds vaker, bijvoorbeeld als tattoeage, als illustratie om aan de muur te hangen, of als logo. Het symbool kan je helpen om energie te laten stromen! 

WAT IS HET?
Oorknopjes in de vorm van het Lemniscaat. 

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger – zilver
Lengte - 7mm
Breedte - 3mm
Tara productnummer - 8244

 

TOELICHTING
Deze oorknopjes zijn van echt zilver, dus je kan ze altijd oppoetsen als ze wat donkerder beginnen te worden. Dan glanzen ze binnen no-time weer alsof ze gloednieuw zijn!

De Lemniscaat houdt in dat het leven, maar ook dingen leren en het inzicht verkrijgen, oneindig zijn. De Lemniscaat is een aanduiding voor personen die een hoger iets of plan bereikt hebben. In de Tarot bijvoorbeeld heeft de Magiër een Lemniscaat boven het hoofd. Het betreft hier geen aanduiding van een Heilige, maar van iemand die meer heeft of meer kan. De Lemniscaat heeft te maken met energie, met doorstroming, met kracht! ‘Wat je zaait zal je oogsten’; een standaard wet van het Universum, ook wel bekend als de wet van ‘oorzaak en gevolg’. De Lemniscaat kan ook gebruikt worden om krachtige aardstralen af te zwakken en voor meer harmonie te zorgen voor mens, dier en plant. Door het plaatsen van Lemniscaten in het huis of in de grond (tuin) wordt de straling vanuit de Aarde opgevangen en in een eeuwigdurende beweging gebracht. De straling wordt niet opgeheven, maar opgevangen en afgezwakt en blijft stromen in de Lemniscaat. Zo ontstaat er meer balans en evenwicht voor mens, dier en plant.