Previous
Next

Meditatiekussen extra dun aubergine (8074)

"Voor een Inspirerende Meditatie"

Referentie 2000000121895 Categorie Meditatiekussens

Omschrijving

Let op! De kleur van dit meditatiekussen is in het echt een stuk meer richting aubergine dan op de foto.

WAT IS HET?
Dit is een Meditatiekussen (ook als poefje te gebruiken).

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal buitenhoes - biologisch katoen
Materiaal binnenhoes - ongebleekt katoen
Materiaal vulling - boekweitdoppen
Afmetingen - 33 x 33 x 12 cm
Tara productnummer - 8074
Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING
Dit is een rond meditatiekussen waar je in verschillende houdingen op kan zitten. Veel mensen vinden een lotushouding prettig, maar je kan ook meer op je knieën zitten en beide benen langs de zijkanten van het kussen leggen. Het belangrijkst is dat jij er niet alleen comfortabel op zit, maar ook dat je deze houding gedurende een hele meditatie kan volhouden. Daarom is het ook belangrijk om goed te kijken welke hoogte het beste bij jou aansluit! 

Dit kussen is ±12 cm hoog, en dat is wat lager dan gemiddeld. Daardoor is hij vooral geschikt voor mensen met vrij soepele spieren en gewrichten. Zit je liever iets hoger? Probeer dan eens een kussen van 17 of zelfs 22 cm!

De buitenhoes bevat aan de onderkant een ritssluiting, dus hij kan gewassen worden (op 30°C). Daarbinnen zit een tweede hoes, met een dichtgeknoopte opening. Deze binnenhoes is gevuld met losse boekweitdopjes. Je kan altijd wat dopjes uit het kussen halen om deze net iets dunner en zachter te maken, of juist extra boekweitdopjes aan het kussen toevoegen om deze steviger te maken.