Previous
Next

Meditatiekussen vintage zijde veelkleurig (8170)

€ 55,00
Inclusief belasting

"Lekker Kleurrijk!"

Op voorraad
Referentie 2000000117508 Categorie Meditatiekussens

Omschrijving

Boost je creativiteit en vrolijkheid met dit kleurrijke meditatiekussen!

WAT IS HET?
Dit is een rond Meditatiekussen (ook als poefje te gebruiken).

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal buitenhoes - ruwe zijde
Materiaal binnenhoes - ongebleekt katoen
Materiaal vulling - boekweitdoppen
Afmetingen - 33 x 33 x 17 cm
Tara productnummer - 8170
Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING
Dit is een rond meditatiekussen waar je in verschillende houdingen op kan zitten. Veel mensen vinden een lotushouding prettig, maar je kan ook meer op je knieën zitten en beide benen langs de zijkanten van het kussen leggen. Het belangrijkst is dat jij er niet alleen comfortabel op zit, maar ook dat je deze houding gedurende een hele meditatie kan volhouden. Daarom is het ook belangrijk om goed te kijken welke hoogte het beste bij jou aansluit! 

Dit kussen is ±17 cm hoog, de meest verkochte maat! Voor veel mensen zit dit kussen comfortabel, maar zit je liever iets lager of juist iets hoger? Bekijk dan ook eens een meditatiekussen van 12 of juist 22 cm.

De buitenhoes bevat aan de onderkant een ritssluiting, dus hij kan gewassen worden (op 30°C). Daarbinnen zit een tweede hoes, met een dichtgeknoopte opening. Deze binnenhoes is gevuld met losse boekweitdopjes. Je kan altijd wat dopjes uit het kussen halen om deze net iets dunner en zachter te maken, of juist extra boekweitdopjes aan het kussen toevoegen om deze steviger te maken.