Previous
Next

Meditatiekussen extra hoog rood bio (8096)

€ 36,00
Inclusief belasting

"Voor een Extra Comfortabele Meditatie"

Niet op voorraad
Referentie 2000000125374 Categorie Meditatiekussens

Omschrijving

Deze neutrale kleur past bij elke inrichting, en daardoor is dit kussen niet alleen fijn tijdens meditatie, maar ook heerlijk om thuis af en toe 'gewoon' op te zitten.

WAT IS HET?
Dit is een Meditatiekussen (ook als poefje te gebruiken).

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal buitenhoes - biologisch katoen
Materiaal binnenhoes - ongebleekt katoen
Materiaal vulling - boekweitdoppen
Afmetingen - 36 x 36 x 22 cm
Tara productnummer - 8096
Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING
Dit is een rond meditatiekussen waar je in verschillende houdingen op kan zitten. Veel mensen vinden een lotushouding prettig, maar je kan ook meer op je knieën zitten en beide benen langs de zijkanten van het kussen leggen. Het belangrijkst is dat jij er niet alleen comfortabel op zit, maar ook dat je deze houding gedurende een hele meditatie kan volhouden. Daarom is het ook belangrijk om goed te kijken welke hoogte het beste bij jou aansluit! 

Dit kussen is ±22 cm hoog, en dat is een stuk hoger dan gemiddeld. Daarom wordt dit kussen vooral gebruikt door mensen die het moeilijker vinden om hun benen ver te buigen of heel laag bij de grond te zitten. Zit je liever toch iets lager? Probeer dan eens een kussen van 17 of zelfs 12 cm!

De buitenhoes bevat aan de onderkant een ritssluiting, dus hij kan gewassen worden (op 30°C). Daarbinnen zit een tweede hoes, met een dichtgeknoopte opening. Deze binnenhoes is gevuld met losse boekweitdopjes. Je kan altijd wat dopjes uit het kussen halen om deze net iets dunner en zachter te maken, of juist extra boekweitdopjes aan het kussen toevoegen om deze steviger te maken.