Previous
Next

Meditatiebankje ergonomisch (167925)

€ 55,00
Inclusief belasting

"Nu Extra Comfortabel!"

Niet op voorraad
Referentie 2000000121215 Categorie Meditatiebankjes

Omschrijving

Tijdens een rustige meditatie wil je niet constant last krijgen van zeurende spieren of gewrichten, dus het is belangrijk dat je in een goede houding kan zitten. Dit bankje kan dan een goede oplossing zijn!

WAT IS HET?
Dit is een Houten Meditatiebankje met Vaste Poten en een specifieke Ergonomische Vorm.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - Indische sering.
Hoogte hellend zitvlak - ca. 16,5 tot 18,5 cm
Afmetingen zitvlak - ca 19 x 42 cm
Gewicht - ca 1375 gram
Tara productnummer - 167295
De kleur van het hout kan iets variëren. 

TOELICHTING
Dit is een houten meditatiebankje. Een meditatiebankje is een alternatief voor bijvoorbeeld een meditatiekussen; waar jij zelf het fijnst op zit, is volledig persoonlijk! Het belangrijkst is dat je langere tijd comfortabel kan zitten, zonder bijvoorbeeld slapende benen of stijve spieren te krijgen. Bij een bankje zit je meestal met je benen onder het bankje door, alsof je op je knieën zit. Bij een kussentje is dat niet mogelijk, en liggen je benen juist naast of voor het kussen.

Het zitvlak van het bankje helt een klein beetje naar voren: De voorkant is ongeveer 16,5cm hoog en de achterkant ongeveer 18,5cm. Ook heeft dit bankje een specifieke ergonomische welving, waardoor je rug makkelijker recht en ontspannen blijft, ook tijdens langere meditaties. Dit bankje is niet verstelbaar. Je kan eventueel nog een speciaal meditatiebankkussentje gebruiken om het zitvlak iets zachter te maken. 

Dit bankje wordt in een plat pakket geleverd met schroeven en houtlijm, dus je moet hem zelf nog in elkaar zetten. Daarvoor heb je zelf nog een kruiskopschroevendraaier nodig.