Previous
Next

Meditatiebankje eiken inklapbaar (167926)

€ 45,00
Inclusief belasting

"Superhandig om Mee te Nemen!"

Niet op voorraad
Referentie 2000000134055 Categorie Meditatiebankjes

Omschrijving

Tijdens een rustige meditatie wil je niet constant last krijgen van zeurende spieren of gewrichten, dus het is belangrijk dat je in een goede houding kan zitten. Dit bankje kan dan een goede oplossing zijn!

WAT IS HET?
Dit is een Houten Meditatiebankje met Inklapbare Poten.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - Amerikaans eikenhout
Hoogte hellend zitvlak - ca. 19 tot 21 cm
Afmetingen zitvlak - ca 17 x 48 cm
Gewicht - ca 2040 gram
Tara productnummer - 167296
De kleur van het hout kan iets variëren. 

TOELICHTING
Dit is een houten meditatiebankje. Een meditatiebankje is een alternatief voor bijvoorbeeld een meditatiekussen; waar jij zelf het fijnst op zit, is volledig persoonlijk! Het belangrijkst is dat je langere tijd comfortabel kan zitten, zonder bijvoorbeeld slapende benen of stijve spieren te krijgen. Bij een bankje zit je meestal met je benen onder het bankje door, alsof je op je knieën zit. Bij een kussentje is dat niet mogelijk, en liggen je benen juist naast of voor het kussen.

Het zitvlak van het bankje helt een klein beetje naar voren: De voorkant is ongeveer 19cm hoog en de achterkant ongeveer 21cm. De hoogte van dit bankje is niet verstelbaar. Je kan eventueel nog een speciaal meditatiebankkussentje gebruiken om het zitvlak iets zachter te maken. 

De poten van dit bankje worden met scharnieren gemonteerd, zodat ze altijd weer ingeklapt kunnen worden. Dan is het bankje makkelijker op te bergen of mee te nemen. Het is wel belangrijk om de poten weer goed uit te klappen als je hem gaat gebruiken; als je ze niet ver genoeg naar buiten uitklapt, staat het bankje vrij instabiel en kan hij tijdens je meditatie wiebelig zitten of zelfs omvallen.