Previous
Next

Tijgeroog Kralen Collier (C12)

€ 17,99
Inclusief belasting

'Voel je Moedig als een Tijger'

Op voorraad
Referentie 2000000149622 Categorie Kraaltjes

Omschrijving

Wat een prachtige glans! Daar staat de Tijgeroog ook bekend om: Dit is geen saai bruin steentje, maar hij zit boordevol glanzende gouden streepjes. Qua werking is de Tijgeroog ook nog eens prachtig: Moed, daadkracht, concentratie en een goede boost bij het behalen van je doelen. Een mooi steentje voor mensen die bijvoorbeeld een belangrijk examen moeten maken of een project willen afmaken. 

WAT IS HET?
Een kettinkje met Kraaltjes van Tijgeroog. 

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal collier - zilver
Materiaal detail - tijgeroog. 
Lengte - 39+5cm
Tara productnummer - 2925te

TOELICHTING
Dit kettinkje is van echt zilver, dus je kan hem altijd oppoetsen als hij wat donkerder begint te worden. Dan glanst hij binnen no-time weer alsof hij gloednieuw is! 

Tijgeroog is een beschermende steen die de aandacht naar binnen richt en naar het grotere geheel. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. De steen helpt om afstand te nemen, het overzicht te bewaren, informatie te integreren en je doelen te bereiken. In moeilijke periodes kan tijgeroog kracht, moed en vertrouwen geven en helpen met interne conflicten, dilemma’s, twijfel en besluiteloosheid. Tijgeroog bevordert rust, werkt pijnstillend, helpt bij overprikkeldheid van het zenuwstelsel en gaat hyperventilatie tegen. De steen heeft een positieve invloed op verkoudheid, astma, ogen, keel, geslachtsorganen en ontkrampt bij spanningen. Tijgeroog kan nuttig zijn voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen en depressies.