Previous
Next

Chakra Collier (C17)

€ 49,00
Inclusief belasting

'Kom in Balans'

Op voorraad
Referentie 2000000151021 Categorie Splitsteentjes

Omschrijving

De zeven gekleurde steentjes komen overeen met de zeven belangrijkste energiecentra in het lichaam. Die hebben elk een bijbehorende kleur. Rood is bijvoorbeeld het basischakra (meestal wortelchakra genoemd) helemaal onderaan je ruggegraat, terwijl de paarse kleur bij je kruin hoort.

WAT IS HET?
Een ketting met de 7 stenen die horen bij de 7 chakra's. 

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal collier - zilver
Materiaal detail - diverse steentjes
Lengte - 40+5cm
Tara productnummer - 20750

TOELICHTING
Dit kettinkje is van echt zilver, dus je kan hem altijd oppoetsen als hij wat donkerder begint te worden. Dan glanst hij binnen no-time weer alsof hij gloednieuw is! 

Chakra betekent in het Sanskriet 'wiel' of 'schijf'. Chakra's zijn elementaire energiecentra die zich in het lichaam van de mens bevinden. Op het fysieke vlak corresponderen de chakra's met zenuwknopen en de endocriene klieren. Ondanks dat het hele lichaam vol zit met deze chakra's werken we vaak alleen met de 7 grote chakra's. Bij de mens liggen deze 7 hoofdchakra's langs de ruggengraat. De 5 centrale chakra's verschijnen zowel aan de voor als de achterzijde van het lichaam, waarbij de voorzijde het emotionele functioneren van de mens vertegenwoordigt en de achterzijde de wilsfunctie. De andere 2 chakra’s van het etherische lichaam trekt via de zonnevlecht chakra levensenergie uit de zon aan en via de basis chakra uit de aarde. Een chakra wordt ook wel omschreven als een wielvormige draaikolk waarin verschillende niveaus van bewustzijn elkaar kruisen of tegenkomen. Door de rotatie van de chakra's wordt energie  aangetrokken en weer af gegeven, in een voortdurende energie-uitwisseling met de kosmos. De Chakra's dienen als ontvangststations, transformatoren en verdelers van de Prana, (levensenergie). Daardoor kunnen wij bestaan.

De 7 meest belangrijke chakra's zijn als volgt:
1 - Muladhara - Rood - Wortelchakra, helemaal onderaan je ruggegraat
2 - Swadhisthana - Oranje - Sacraal chakra, onderbuik
3 - Manipura - Geel - Zonnevlecht, ongeveer ter hoogte van je maag
4 - Anahata - Groen - Hartchakra
5 - Vishuddha - Blauw - Keelchakra
6 - Ajna - Indigo - Derde oog/voorhoofd
7 - Sahastrara - Paars - Kruinchakra