The Modern Witch Tarot

€ 29,95
Inclusief belasting

Een prachtige moderne kaartenset, geïnspireerd door bestaande tradities van de tarot, hedendaagse hekserij en mode. Een tarot-deck boordevol magie!

Op voorraad
Referentie 9781912634033 Categorie Kaartensets

Omschrijving

De Modern Witch Tarot Deck is gemaakt door Lisa Sterle en geeft een prachtige moderne draai aan traditionelere tarotkaarten zoals de Rider Waite Tarot, maar met een hele eigen identiteit. Magie staat centraal in dit op mode, moderne lifestyle en hedendaagse hekserij gebaseerde deck. De kaarten zijn tegelijkertijd herkenbaar en nieuw, traditioneel en modern. Het mooie is dat ze hierdoor goed te gebruiken zijn door iedereen die zich met tarot wil bezighouden, of je nou veel kennis hebt over tarot of juist nog helemaal niet. Ze wakkeren je eigen fantasie en intuïtie aan en helpen je je eigen innerlijke kracht te vinden.

Wat zit er in deze set?

De set bestaat uit een stevig kartonnen buitendoosje, full colour bedrukt én zelfs met een prachtige bedrukte binnenkant. Daaronder vind je het binnendoosje, waarin de 78 kaarten én een hardcover boekje met uitleg verpakt zitten. Alles is van hoge kwaliteit en heeft diepe, sprekende kleuren. Zowel de kaarten als het instructieboekje zijn Engelstalig en het boekje bevat alle info die je nodig hebt om met deze set aan de slag te gaan.

De kaarten zijn gebaseerd op de beelden, symboliek en kleuren van de bekende Rider Waite kaartenset, dus als je het leuk vindt om je nog verder in de symboliek van tarot te verdiepen kan je op zoek gaan naar alle overeenkomsten en verschillen tussen de twee sets.

Over de maker

Lisa Sterle is een illustrator en striptekenaar. Zo heeft ze niet alleen deze tarotkaarten ontworpen, maar maakt ze bijvoorbeeld ook de comics WitchbloodLong Lost en Submerged. Op haar website vind je meer informatie over haar werk, én over de Modern Witch Tarot.

Flaptekst

“Modern Witch Tarot is a magical take on traditional tarot symbolism, inspired by fashion and modern witches from every walk of life. Spark your imagination, seek your inner wisdom and discover your true power.”