Previous
Next

Koshi windgong - ignis (vuur)

€ 45,00
Inclusief belasting

"Zen klanken"

Op voorraad
Referentie 2000000115863 Categorie Windgongen

Omschrijving

De Windgongen van Koshi staan bekend om hun extreem Zuivere Klanken.

WAT IS HET?
Dit is een Windgong van het merk Koshi, met een klankcombinatie die Ignis genoemd wordt.

PRODUCTKENMERKEN
Model - Ignis
Tonen - GBDGBDGA
Materiaal - bamboe fineer
Kleur - bamboe, met rode stip in het logo op de klankkast
Afmetingen - 6,3 x 16,5 cm
Merk - Koshi
Tara productnummer - 2000000115863

TOELICHTING
De Koshi's zijn in 4 verschillende tonen gemaakt, gebaseerd op de elementen Water, Vuur, Aarde en Lucht. Elke Koshi Windgong wordt met heel veel zorg gestemd, waardoor ze altijd precies goed klinken. Niets wordt aan het toeval overgelaten! Zelfs de precieze hoogte waarop het klepeltje de klankstaafjes raakt, wordt heel zorgvuldig bepaald. Hierdoor bevat de Ignis windgong altijd exact dezelfde tonen. Klik hier voor een voorbeeld van de klank. De andere modellen van dit merk hebben dus ook weer hun eigen klanken!

Deze windgongen kunnen beter niet buiten opgehangen worden, omdat ze niet supergoed tegen regen kunnen. Onder een afdakje gaat het meestal wel goed, en als je hem binnen hangt blijft hij sowieso jarenlang mooi! Voor een open raam zal hij zachtjes klingelen in de wind, maar je kan hem ook zelf vasthouden tijdens bijvoorbeeld een meditatie om de klanken iets meer te sturen. Hoe je de windgong gebruikt, is helemaal aan jou!

Dit is de maker aan het woord: "De Koshi gong is een authentiek muziekinstrument. Een originele creatie van hoge kwaliteit, met de hand gemaakt in onze werkplaats aan de voet van de Pyreneeën. Elke gong is het resultaat van nauwgezet vakmanschap. Acht akkoorden worden met zilver in de metalen plaat aan de basis van de resonantiebuis gelast. Nauwkeurige tuning creëert een spel van heldere tonen die rijk is aan boventonen. Beweeg de bel zachtjes terwijl je hem vasthoudt aan zijn koord: het kristallijne ontspannende geluid kan u verleiden in stille verwondering. Los hangend, zal het spelen met de wind en draagt je weg in een onverwachte melodie".