Previous
Next

Floridawater Murray&Lanman cologne

€ 18,50
Inclusief belasting

Dé vloeistof om je ruimte energetisch te reinigen!

Op voorraad
Referentie 3240217298716 Categorie Wereld van Geur

Omschrijving

- Voor het energetisch reinigen van ruimten, voorwerpen etc. van "zware of negatieve" energie. Hiervoor doet men vaak wat Florida Water in een (planten) spray en sprayt het eventueel verdunt met water in de te reinigen ruimte. (Spuitnevel niet inademen en denk om de ogen!)

- Fysiek schoonmaken. Je doet wat Florida Water in een emmer water er gaat er mee schoonmaken. (Kijk wel uit op welke ondergrond je het gebruikt of dit tegen het Florida Water bestand is.)

- Bij rituelen en ceremonieën vanuit diverse tradities.

- Om edelstenen en mineralen energetisch mee te reinigen 

Florida Water is een speciale soort krachtig water uit Peru. Het wordt gemaakt door lokale vruchten en energetische kruiden toe te voegen aan water met alcohol, waardoor de potentie behouden wordt. De naam "Florida Water" komt van de verbinding van dit water met de Fontein van de Eeuwige Jeugd. 

Florida Water wordt vaak gebruikt door stammen, zoals de Q'ero Paqo's uit Peru en de Munay-Ki. Voordat ze met een sessie of workshop beginnen, gebruiken zij het water om het lichaam energetisch te reinigen.

Ook kan men er ruimtes mee reinigen en de aanwezige energie harmoniseren. In het dagelijks leven kan het zelfs als parfum gedragen worden, waardoor je de kracht (en de prettige geur) met je mee kan nemen. Het wordt gebruikt door het in een flesje met een verstuiver te schenken, waarna je het door de lucht kunt verspreiden om het te zuiveren.

Om je aura te reinigen kun je het boven jouw kruin vernevelen, en kun je het vervolgens ook voorzichtig en lichtjes over de armen en handpalmen verspreiden. In bad heeft het ook een extra effect op de chakra's, en boven het bed kan het verneveld worden om bescherming te bieden tegen nare dromen.

Je kunt Florida Water kopen voor in het badwater. Een heel klein scheutje of een paar druppels zijn genoeg om jezelf en je chakra's energetisch te reinigen.

Florida Water is ook geschikt om edelstenen mee te reinigen of bij schoonmaakwerkzaamheden in en om het huis, doe enkel een scheutje in het zeepwater.

Ook kun je Florida Water kopen voor gebruik bij veel (reinigings)rituelen. Het wordt ook gebruikt bij initiaties van de Zuid Amerikaanse Munay-Ki stammen.