Previous
Next

Levensboom hanger aan ketting - tin

€ 12,50
Inclusief belasting

"Tussen Hemel en Aarde"

Op voorraad
Referentie 4048823440340 Categorie Tinnen sieraden

Omschrijving

Dit eeuwenoude Symbool is bij velen bekend om zijn Verbindende Eigenschappen en Connectie met de Natuur. Met deze hanger kan jij, net als de levensboom, stevig met je wortels in de grond staan en tegelijkertijd richting de hemel reiken!

WAT IS HET?
Een hanger in de vorm van de Tree of Life aan een Kettinkje. 

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - tin (nikkelvrij)
Lengte ketting - 42-48 cm (verstelbaar)
Formaat hangertje - 26 mm
Tara productnummer - 4048823440340

TOELICHTING
Dit hangertje is van tin gemaakt, dus als je allergisch bent voor bepaalde metaalsoorten kan je beter even bij onze echt zilveren hangertjes kijken. Het hangertje staat erg mooi aan het bijgeleverde kettinkje en is ook te combineren met andere hangertjes. Heb je toch liever een wat stoerdere look? Dan kan je hem bijvoorbeeld aan een leren koordje dragen.

De levensboom komt in veel verschillende culturen voor: De Babyloniers, Hebreeuwen, Noren, Grieken, Kelten, Chinezen en vele anderen vertellen mythen over de levensboom. Levensbomen nemen over het algemeen een bijzondere plaats in bij religies. De boom verenigt hemel en aarde en wordt gerespecteerd als symbool van groei, genezing en hoge leeftijd. Bomen verbeelden de magische eigenschappen van de natuur en in verschillende culturen herbergen ze magische wezens zoals elfen, nimfen en (bos)geesten.
(Informatie verkregen via Power-of-Symbols)