Previous
Next

13255 Runen in katoenen zakje

"Contact met de Noorse Goden"

Referentie 615677081596 Categorie Runen

Omschrijving

Je ziet de runen vaak op echte stenen, maar voor een betaalbaardere variant is hout een mooi alternatief. En in gebruik maakt het gelukkig helemaal niks uit! Dus wil jij de toekomst voorspellen of bepaalde intentionele meditaties beoefenen? Kijk dan eens naar dit fijne setje houten runestenen!

WAT IS HET?
Een Katoenen Zakje met daarin 25 Houten Rune-'steentjes'.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal – populierhout
Materiaal zakje - katoen
Gebruiksaanwijzing meegeleverd? - nee
Aantal runen - 25
Tara productnummer - 13255
Omdat ze van hout worden gemaakt, kan de precieze vorm en kleur van de runen iets verschillen.

TOELICHTING
Het Runen Orakelspel is een set van 25 houten runen in een katoenen zakje. Ze zijn een hulpmiddel voor het doen van voorspellingen (waarzeggerij), als meditatie-object of kunnen als talisman dienen. 

Runestenen zijn afkomstig van het Germaanse volk, dat vroeger in de Noord-Europese en Scandinavische gebieden leefde. Het runenschrift was hun communicatiesysteem met de Goden en werden gebruikt voor het doen van voorspellingen met betrekking tot de oogst, gezondheid, succes, enzovoort. Elke rune is een symbool met een speciale betekenis. Men zegt dat ze de heilige wijsheid van de Noorse goden kanaliseren. Runen worden tegenwoordig gebruikt als hulpmiddel voor het doen van voorspellingen, net als bijvoorbeeld tarot- of engelenkaarten.