Previous
Next

Pendel amethist bol met gouden ketting (P28)

€ 9,50
Inclusief belasting

"Show me the Way..."

Op voorraad
Referentie 869263842282 Categorie Pendels

Omschrijving

Een Pendel kan je helpen om keuzes te maken of je pad in het leven te vinden!

WAT IS HET?
Dit is een bolvormige Pendel van Amethist, met een puntje van verguld messing.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal pendel - amethist
Materiaal kettinkje - messing (verguld)
Lengte zonder kettinkje - ± 3 cm
Lengte inclusief kettinkje - ± 23 cm
Tara productnummer - P28
Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING
Pendels worden onder andere gebruikt bij aromatherapie, kruidenremedies, radionica, homeopathie, essentiële olietherapie, kaart-pendelen en bij healings, maar de meestgebruikte manier van pendelen is eigenlijk heel simpel. Iedereen kan het!

Je houdt het bovenste kraaltje of oogje van de pendel zachtjes tussen twee vingers vast en laat de pendel stil naar beneden hangen. Je kan eventueel je andere hand onder de pendel houden om de energie extra goed te voelen. De eerste vraag die je in je hoofd stelt kan bijvoorbeeld zijn "Welke beweging hoort op dit moment bij 'ja'?". De pendel zal na enkele seconden gaan slingeren of draaien! Daarna kan je de pendel opnieuw stilhangen en vervolgvragen stellen. Het makkelijkst is dan dus wel om ja/nee-vragen te stellen!

Een andere manier waarop de pendel soms wordt ingezet, is bij het maken van keuzes. Kan je beter linksaf of rechtsaf gaan? Kijk waar de pendel je heen stuurt. Sommige van onze klanten gebruiken deze techniek om te bepalen welke edelsteen ze het beste kunnen kopen; ze gaan dan met de pendel langs alle bakjes en kijken waar de pendel het heftigst gaat bewegen.

Je kan ook boeken kopen over pendelen, of pendelkaarten. Dit soort hulpmiddelen kunnen je helpen als je meer wilt leren over pendelen!

Reinig je pendel met regelmaat, het liefst na elk gebruik, zodat de meting zo helder en zuiver mogelijk is. Dit kan je bijvoorbeeld doen door de pendel een poosje naast een stuk bergkristal te leggen, of door een beetje witte salie te branden in de buurt van de pendel.

Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfvertrouwen én zelfinzicht, en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe over gedrag dat schadelijk kan zijn en niet in dienst is van je hoogste zelf. Het helpt je bijvoorbeeld om verslavingen te onderkennen en aan te pakken. Daarnaast geeft de steen ook inzicht in emotionele processen waardoor bepaalde (pijnlijke) ervaringen verwerkt kunnen worden en ook vermijdend gedrag op dit vlak veranderd kan worden.

Amethist is vanwege haar reinigende werking ook heel geschikt om een ruimte te zuiveren. Samen met bergkristal en rozenkwarts creëert het een harmonische sfeer. Omdat het de bovenste chakra’s stimuleert, kan het de intuïtie, spirituele groei en inzichten bevorderen, zeker voor mensen die aan het begin staan van hun spirituele pad. Amethist heeft ook een reinigende werking op het lichaam en een positieve invloed op het zenuwstelsel, hoofdpijn en migraine en nachtmerries en andere slaapproblemen.