Previous
Next

Pendel bergkristal pegel (P10)

€ 8,99
Inclusief belasting

"Show me the Way..."

Op voorraad
Referentie 311300305481 Categorie Pendels

Omschrijving

Een Pendel kan je helpen om keuzes te maken of je pad in het leven te vinden!

WAT IS HET?
Dit is een Pendel van Bergkristal.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal pendel - bergkristal
Materiaal kettinkje - messing
Lengte zonder kettinkje - 3 á 4 cm
Lengte inclusief kettinkje - ±23 cm
Tara productnummer - P10
Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING
Pendels worden onder andere gebruikt bij aromatherapie, kruidenremedies, radionica, homeopathie, essentiële olietherapie, kaart-pendelen en bij healings, maar de meestgebruikte manier van pendelen is eigenlijk heel simpel. Iedereen kan het!

Je houdt het bovenste kraaltje of oogje van de pendel zachtjes tussen twee vingers vast en laat de pendel stil naar beneden hangen. Je kan eventueel je andere hand onder de pendel houden om de energie extra goed te voelen. De eerste vraag die je in je hoofd stelt kan bijvoorbeeld zijn "Welke beweging hoort op dit moment bij 'ja'?". De pendel zal na enkele seconden gaan slingeren of draaien! Daarna kan je de pendel opnieuw stilhangen en vervolgvragen stellen. Het makkelijkst is dan dus wel om ja/nee-vragen te stellen!

Een andere manier waarop de pendel soms wordt ingezet, is bij het maken van keuzes. Kan je beter linksaf of rechtsaf gaan? Kijk waar de pendel je heen stuurt. Sommige van onze klanten gebruiken deze techniek om te bepalen welke edelsteen ze het beste kunnen kopen; ze gaan dan met de pendel langs alle bakjes en kijken waar de pendel het heftigst gaat bewegen.

Je kan ook boeken kopen over pendelen, of pendelkaarten. Dit soort hulpmiddelen kunnen je helpen als je meer wilt leren over pendelen!

Reinig je pendel met regelmaat, het liefst na elk gebruik, zodat de meting zo helder en zuiver mogelijk is. Dit kan je bijvoorbeeld doen door een beetje witte salie te branden in de buurt van de pendel. Bergkristal is grotendeels zelfreinigend, waardoor deze pendel minder vaak gereinigd hoeft te worden dan andere soorten pendels.

Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen reguleert, absorbeert en geeft energie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan het ook de werking van andere stenen versterken. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans.

Mentaal bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree.