Previous
Next

Larimar Druppelvorm Zilverenrandje (B107)

€ 47,50
Inclusief belasting

"Zeer Zeldzaam, maar oh zo Prachtig!"

Op voorraad
Referentie 290676246300 Categorie Oorbellen

Omschrijving

Dit is één van de populairste steensoorten die we kennen, en wij snappen wel waarom! Wat is die kleur mooi he? Helaas is deze steen ook ontzettend zeldzaam; hij wordt maar op één plek in de hele wereld gevonden (in de Dominicaanse Republiek, in de vindplaats Los Chupaderos in de bergketen Sierra de Baoruco). Daardoor is dit steentje een stukje duurder dan de meeste andere steensoorten die we verkopen. Maar absoluut worth it, of niet dan?

WAT IS HET?
Een Zilveren Hanger met Larimar. 

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - zilver
Materiaal detail - larimar
Lengte inclusief oogje - 31mm
Tara productnummer - 9806lr

TOELICHTING
Deze oorbellen zijn van echt zilver, dus je kan ze altijd oppoetsen als ze wat donkerder begint te worden. Dan glanzen ze binnen no-time weer alsof ze gloednieuw zijn! 

Larimar is een zeldzame, blauwe variant van Pectoliet. 

Larimar geeft geestelijke en spirituele kracht. Het helpt je om je leven in eigen hand te nemen en om met veranderingen om te gaan. Het zorgt voor innerlijke rust, helderheid en balans en gaat zelfdestructief gedrag en een slachtofferhouding tegen. De steen helpt bij angst, stress, schuldgevoelens en extreme emoties (en daarmee ook voor bipolaire stoornissen) en helpt om blokkades te doorbreken. De steen zet aan tot actie maar stimuleert ook om dingen op zijn beloop te laten als dat nodig is. Larimar bevordert diepe meditatie en helpt contact maken met gidsen en engelen.

Fysiek stimuleert de steen het zelfgenezend vermogen van het lichaam, werkt pijnstillend en helpt bij problemen van de longen, keel, borst, het hart en kraakbeen.