Previous
Next

Doortrekker met Tijgeroog GP (B102)

€ 18,50
Inclusief belasting

'Voel je moedig als een Tijger' 

Op voorraad
Referentie 798684922018 Categorie Oorbellen

Omschrijving

Wat een prachtige glans! Daar staat de Tijgeroog ook bekend om: Dit is geen saai bruin steentje, maar hij zit boordevol glanzende gouden streepjes. Qua werking is de Tijgeroog ook nog eens prachtig: Moed, daadkracht, concentratie en een goede boost bij het behalen van je doelen. Een mooi steentje voor mensen die bijvoorbeeld een belangrijk examen moeten maken of een project willen afmaken.

WAT IS HET?
Doortrek, Goudkleurige Oorbellen met Tijgeroog. 

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - zilver met een dunlaagje goud. 
Materiaal detail - tijgeroog
Lengte inclusief haakje - 57mm
Breedte - 8mm
Tara productnummer - 8521TEG

TOELICHTING
Deze oorbellen zijn van echt zilver met een dun laagje goud (Gold-plated, GP). Dit betekent dat wanneer je ze veel draagt en/of oppoetst, dat ze terug kunnen verkleuren naar zilver. 

Tijgeroog is een beschermende steen die de aandacht naar binnen richt en naar het grotere geheel. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. De steen helpt om afstand te nemen, het overzicht te bewaren, informatie te integreren en je doelen te bereiken. In moeilijke periodes kan tijgeroog kracht, moed en vertrouwen geven en helpen met interne conflicten, dilemma’s, twijfel en besluiteloosheid. Tijgeroog bevordert rust, werkt pijnstillend, helpt bij overprikkeldheid van het zenuwstelsel en gaat hyperventilatie tegen. De steen heeft een positieve invloed op verkoudheid, astma, ogen, keel, geslachtsorganen en ontkrampt bij spanningen. Tijgeroog kan nuttig zijn voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen en depressies.