Previous
Next

Kennismaken met tantra - Rood, T.

€ 17,50
Inclusief belasting

"Intimiteit op het Diepste Level"

Op voorraad
Referentie 9789460151729 Categorie Liefde, relaties en tantra

Omschrijving

Een inleiding tot tantra: Liefde en seksualiteit op het diepste niveau, waarbij alle oordelen en onzekerheden kunnen wegvallen.

WAT IS HET?
Een Boek over Tantra.

PRODUCTKENMERKEN
Soort product - boek
Aantal pagina's - onbekend
Vorm - paperback
Formaat - 210 x 145 x 10 mm
Gewicht - 254 gr
Publicatiedatum - 22-05-2018
Uitgeverij - Akasha
ISBN - 9789460151729

TOELICHTING
Tantra is een verdieping van seksualiteit naar een ervaring van intens contact op hartsniveau, waarbij liefde gaat stromen, oordelen wegvallen en schoonheid van binnenuit wordt gezien. Tantra is de hogeschool van de liefde. Het gaat om elkaar zien in je wezenlijke kern en het eren en waarderen van je seksuele kracht als levenskracht.

Met haar boek wil Tineke Rood je helpen om de scheppingskracht van je eigen seksualiteit te ontdekken en meer te gaan genieten. Zij vertelt hoe zij zichzelf vanuit beperkende overtuigingen heeft overwonnen om uiteindelijk bij tantra uit te komen, waarbij ze zich letterlijk blootgeeft met intieme foto’s en dagboekfragmenten.

Verder legt Tineke beknopt uit wat tantra is en met enkele oefeningen laat zij je de eerste beginselen van tantra ervaren. Tot besluit licht zij een tipje van de sluier op van de onschatbare kennis van de taoïsten over de potentiële kracht in de eierstokken en testikels en beschrijft ze hoe je je seksuele kracht kunt gebruiken voor heling en vitaliteit.