Previous
Next

Koperen armband - magnetisch (17682)

€ 4,99
Inclusief belasting

"Volgens Ayurvedische Tradities"

Op voorraad
Referentie 8719172834116 Categorie Koperen producten

Omschrijving

Let op! Deze armband is verkrijgbaar in twee varianten. Wij kunnen niet garanderen dat de gewenste variant nog beschikbaar is, maar u mag altijd uw voorkeur doorgeven. Dan doen wij onze uiterste best om de juiste voor u te pakken! 

Deze armbanden bestaan uit koper met kleine magneetjes aan beide einden. Al eeuwen wordt aangenomen dat koper en magneten kunnen helpen bij het verlichten van klachten bij artritis en reumatiek. 

​Magnetische fluxdichtheid (direct aan het oppervlak gemeten): 1098 Gauss

Koper wordt in verband gebracht met Venus, de liefdesgodin, die staat voor vrouwelijkheid, aantrekkingskracht, ontvankelijkheid en vriendelijkheid. Koper biedt een harmonische verbinding tussen het fysieke en het astrale lichaam, en kan gebruikt worden voor zuivering en uitbalanceren van je energiestroom. Het staat bekend als conductor (verbindingskracht) die de overdracht van energie kan vergroten. Met haar natuurlijke geneeskracht kun je koper gebruiken om verbindingen te leggen tussen de verschillende eigenschappen van stenen om je heen. Koper activeert en opent ook de chakra's.