Previous
Next

Eco chic Black Feather Bottle T07

€ 24,99
Inclusief belasting

De "Eco Thermo London Bottle" is een mooie stijlvolle en handige thermosfles, gemaakt van hoge kwaliteit roestvrijstaal waarin je warme of koude drankjes makkelijk mee kunt nemen. Door de dubbele wand in de themosfles blijft je drankje tot wel 24 uur koud of 12 uur warm. Deze BPA-vrije en LFGB-voedselproductveilige herbruikbare fles is thermisch geïsoleerd. De schroefdop is 100% lekvrij.

Op voorraad
Referentie 5060735630069 Categorie Kleine cadeautjes

Omschrijving

Kenmerken:

- drankjes blijven tot 12 uur warm;

- drankjes blijven 24 uur koud;

- inhoud 500 ml; 

- BPA-vrij, (Bisfenol A, ook wel afgekort als BPA is een van de meest geproduceerde chemicaliën ter wereld. Het is een synthetische organische verbinding en wordt voornamelijk gebruikt om diverse soorten kunststoffen te maken zoals polycarbonaat plastic en epoxyhars).

- is duurzaam; 

- lekvrij. 

Gebruiksaanwijzing: We raden aan om de Eco Chic thermosfles regelmatig schoon te maken met warm zeepsop en de fles na ieder gebruik goed af te spoelen. Gebruik geen milton-sterilisatievloeistof, aangezien dit het product aan kan tasten. Gebruik voor een zeer grondige reiniging water met een theelepel natriumbicarbonaat.

Onze flessen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal waardoor de smaak en versheid van uw drank behouden blijft, maar als de flessen en hun deksels niet worden schoongemaakt kan dit leiden tot geur- of smaakontwikkeling. Om deze reden wordt regelmatig schoonmaken sterk aanbevolen. Wanneer de thermosfles niet gebruikt wordt, raden we aan om deze zonder dop te bewaren, zodat de binnenkant kan drogen.

Zet uw Eco Chic-fles NIET in de vaatwasser en laat de fles NIET langdurig in water weken. Dit kan lakschade veroorzaken en kan ertoe leiden dat de dop niet meer goed sluit.