Previous
Next

Sri yantra (89)

€ 45,00
Inclusief belasting

"Heilige Geometrie"

Niet op voorraad
Referentie 2000000133331 Categorie Hangers - symbolisch

Omschrijving

Het ziet er misschien vreemd wiskundig uit als je dit symbool nog nooit eerder hebt gezien, maar het heeft wel degelijk een spirituele betekenis! Dit is een Yantra, oftewel een visueel hulpmiddel voor bij bepaalde meditaties. Yantra's gaan vaak samen met Mantra's, oftewel teksten die je meerdere malen hardop herhaalt tijdens je meditatie. Yantra's zijn ook verbonden aan Mandala's.

WAT IS HET?

Een hanger in de vorm van de Sri Yantra. 

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - zilver
Lengte (met oogje) - 46mm
Breedte - 35mm
Tara productnummer - 30347

TOELICHTING
Dit hangertje is van echt zilver, dus je kan hem altijd oppoetsen als hij wat donkerder begint te worden. Dan glanst hij binnen no-time weer alsof hij gloednieuw is! Het hangertje staat erg mooi aan een zilveren kettinkje en is ook te combineren met andere hangertjes. Heb je liever een wat stoerdere look? Dan kan je hem bijvoorbeeld aan een leren koordje dragen.

Sri Yantra is een van de meest krachtige Yantra's in de wereld. Het symboliseert het ontstaan van het universum. Trek welvaart en overvloed aan met dit dit geometrische en heilige symbool. De Sri Yantra symboliseert 9 aspecten van goddelijkheid en helpt je jezelf open te stellen voor de geheimen van het universum. In dit zilveren hangertje is alleen het binnenste deel van de Sri Yantra weergegeven. Eigenlijk horen er nog een soort krans van lotusbladeren en een grotere geometrische rand omheen. Lees hier meer over de Sri Yantra.