Previous
Next

Zodiac (55)

€ 24,99
Inclusief belasting

"Wat is jouw Sterrenbeeld?"

Niet op voorraad
Referentie 2000000149707 Categorie Hangers - symbolisch

Omschrijving

Of je nu geïnteresseerd bent in astrologie of niet, de Sterrenbeelden ken je hoogstwaarschijnlijk wel. In deze Zilveren Hanger zie je de Twaalf tekens uit de Dierenriem. Welke is jouw Sterrenbeeld?

WAT IS HET?

Een hanger in de vorm van de 12 tekens in de Dierenriem.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - zilver
Lengte (met oogje) - 38mm
Breedte - 25mm
Tara productnummer - 30988

TOELICHTING
Dit hangertje is van echt zilver, dus je kan hem altijd oppoetsen als hij wat donkerder begint te worden. Dan glanst hij binnen no-time weer alsof hij gloednieuw is! Het hangertje staat erg mooi aan een zilveren kettinkje en is ook te combineren met andere hangertjes. Heb je liever een wat stoerdere look? Dan kan je hem bijvoorbeeld aan een leren koordje dragen.

De Zon heeft altijd een voorname rol gespeeld bij veel oude beschavingen, en dan vooral haar veranderlijke positie ten opzichte van de sterren. Dat het de aarde was die telkens een andere positie aannam, wist men toen nog niet. Volgens oude astrologische tradities verdeelde men de weg die de zon aflegde (zoals later bleek: de aarde) in twaalf parten of tekens met een lengte van 30 graden. Op deze hanger staan de 12 tekens van de dierenriem afgebeeld met hun bijbehorende astrologische symbool, met in het centrum de zon. De volgorde is:
- Aries (Ram)
- Taurus (Stier)
- Gemini (Tweelingen)
- Cancer (Kreeft)
- Leo (Leeuw)
- Virgo (Maagd)
- Libra (Weegschaal)
- Scorpio (Schorpioen)
- Sagittarius (Boogschutter)
- Capricorn (Steenbok)
- Aquarius (Waterman)
- Pisces (Vissen)
(Informatie verkregen via Power-Of-Symbols)