Previous
Next

Aarde (36)

€ 22,50
Inclusief belasting

"Mother Earth"

Niet op voorraad
Referentie 2000000154329 Categorie Hangers - symbolisch

Omschrijving

Voor alle wereldreizigers, maar ook voor de bankhangers die graag meer van de wereld zien vanuit hun comfort zone. Voor iedereen met Wanderlust, en iedereen die liefde voelt voor deze blauwe planeet.

WAT IS HET?
Een klein zilveren hangertje waarop de Continenten zichtbaar zijn.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - zilver
Lengte inclusief oogje - 28mm
Breedte - 20mm
Tara productnummer - 30987

TOELICHTING
Dit hangertje is van echt zilver, dus je kan hem altijd oppoetsen als hij wat donkerder begint te worden. Dan glanst hij binnen no-time weer alsof hij gloednieuw is! Het hangertje staat erg mooi aan een zilveren kettinkje en is ook te combineren met andere hangertjes. Heb je liever een wat stoerdere look? Dan kan je hem bijvoorbeeld aan een leren koordje dragen.

De Aarde is een mooi symbool om te laten zien dat je graag reist of respect hebt voor de natuur, maar kan ook symbool staan voor Moeder Aarde, de Oermoeder. Denk bijvoorbeeld aan de Griekse Gaia:

Gaia of Gaea is een figuur uit de Griekse mythologie. Zij is de moeder van alle andere Goden en ze belichaamt de Aarde die aan het Begin der Dingen ontstond vanuit de Chaos. De Chaos bevatte al wel alle basiselementen (aarde, water, vuur en lucht), en daaruit ontstond Gaia. Ze wordt gezien als godin van de natuur en werd vaak afgebeeld als een mollige vrouw, vaak oprijzend uit de grond, altijd aan de aarde verbonden. Volgens de Griekse sagen en mythen zorgde Eros ervoor dat Gaia zich verbond met water en lucht, en zo bracht zij de zee (Pontus) en de hemel (Uranus) voort.
(Informatie verkregen via Power-Of-Symbols)