Previous
Next

Levensboom met pentagram (53)

€ 18,50
Inclusief belasting

"De Levensboom verbindt Hemel en Aarde"

Op voorraad
Referentie 810090566988 Categorie Hangers - symbolisch

Omschrijving

Dit eeuwenoude Symbool is bij velen bekend om zijn Verbindende Eigenschappen en Connectie met de Natuur. Met deze hanger kan jij, net als de levensboom, stevig met je wortels in de grond staan en tegelijkertijd richting de hemel reiken!

WAT IS HET?
Een zilveren hangertje in de vorm van de Levensboom en in het midden een pentagram.

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - zilver
Lengte inclusief oogje - 26mm
Breedte - 15mm
Tara productnummer - 32147m

TOELICHTING
Dit hangertje is van echt zilver, dus je kan hem altijd oppoetsen als hij wat donkerder begint te worden. Dan glanst hij binnen no-time weer alsof hij gloednieuw is! Het hangertje staat erg mooi aan een zilveren kettinkje en is ook te combineren met andere hangertjes. Heb je liever een wat stoerdere look? Dan kan je hem bijvoorbeeld aan een leren koordje dragen.

De levensboom komt in veel verschillende culturen voor: De Babyloniers, Hebreeuwen, Noren, Grieken, Kelten, Chinezen en vele anderen vertellen mythen over de levensboom. Levensbomen nemen over het algemeen een bijzondere plaats in bij religies. De boom verenigt hemel en aarde en wordt gerespecteerd als symbool van groei, genezing en hoge leeftijd. Bomen verbeelden de magische eigenschappen van de natuur en in verschillende culturen herbergen ze magische wezens zoals elfen, nimfen en (bos)geesten.
(Informatie verkregen via Power-of-Symbols)

De 5 punten (penta) van de ster staan voor de vijf elementen water, vuur, aarde, lucht en ether (geest, magie of hogere kracht).