Previous
Next

Tijgeroog Klassiek GP (A124)

€ 24,99
Inclusief belasting

"Voel je moedig als een Tijger"

Op voorraad
Referentie 139222926344 Categorie Hangers - edelsteen

Omschrijving

Wat een prachtige glans! Daar staat de Tijgeroog ook bekend om: Dit is geen saai bruin steentje, maar hij zit boordevol glanzende gouden streepjes. Qua werking is de Tijgeroog ook nog eens prachtig: Moed, daadkracht, concentratie en een goede boost bij het behalen van je doelen. Een mooi steentje voor mensen die bijvoorbeeld een belangrijk examen moeten maken of een project willen afmaken.

WAT IS HET?
Een Goudkleurige Hangertje met Tijgeroog. 

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - zilver
Materiaal detail - tijgeroog
Lengte inclusief oogje - 25mm
Breedte - 12mm
Tara productnummer - 3806teg

TOELICHTING
Dit hangertje is van echt zilver met een dun laagje goud (Gold-Plated, GP). Let op; als je dit hangertje poetst of veel draagt tijdens het zwemmen/douchen/afwassen, dan kan hij terug kleuren naar zilver. Het hangertje staat erg mooi aan een Gold-Plated zilveren kettinkje en is ook te combineren met andere hangertjes. Heb je liever een wat stoerdere look? Dan kan je hem bijvoorbeeld aan een leren koordje dragen. 

Tijgeroog is een beschermende steen die de aandacht naar binnen richt en naar het grotere geheel. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. De steen helpt om afstand te nemen, het overzicht te bewaren, informatie te integreren en je doelen te bereiken. In moeilijke periodes kan tijgeroog kracht, moed en vertrouwen geven en helpen met interne conflicten, dilemma’s, twijfel en besluiteloosheid. Tijgeroog bevordert rust, werkt pijnstillend, helpt bij overprikkeldheid van het zenuwstelsel en gaat hyperventilatie tegen. De steen heeft een positieve invloed op verkoudheid, astma, ogen, keel, geslachtsorganen en ontkrampt bij spanningen. Tijgeroog kan nuttig zijn voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen en depressies.