Previous
Next

Tara Cadeaubon - Kies zelf je bedrag!

€ 5,00
Inclusief belasting

Omdat zelf kiezen soms het allerleukste cadeau is! De Tara-cadeaubon is zowel in Amersfoort als in Harderwijk te gebruiken en verloopt niet; hij blijft net zo lang geldig als onze winkel bestaat. Hij is voor elk gewenst bedrag verkrijgbaar. Wil je bijvoorbeeld een cadeaubon van €50 kopen? Dan bestel je 2x de cadeaubon van €25 en vermeld je bij de opmerkingen even dat het allemaal op één bon mag. Zonder vermelding zullen wij 2 aparte bonnen inpakken.

Waarde cadeaubon
Op voorraad
Referentie Categorie Gifts & More

Omschrijving

Een mooi cadeautje uitzoeken voor een lief iemand is natuurlijk hartstikke leuk om te doen. Maar wat nou als je het even niet zo goed meer weet? Maak je diegene nou eigenlijk blijer met een mooi sieraad, een betekenisvolle steen, of toch een nieuwe voorraad wierook? Voor iedereen die niet kan kiezen, hebben wij goed nieuws: Je kan gewoon een Tara Cadeaubon kopen! Dan kan de ontvanger lekker zelf een mooi cadeautje komen uitzoeken.

WAT IS HET?
Een Papieren Cadeaubon, besteedbaar bij de Tara-Boeddha Winkel in Amersfoort (helaas niet online te gebruiken)

PRODUCTKENMERKEN
Soort product - Cadeaubon
Vorm - Papier, met handgeschreven bedrag
Beschikbare bedragen - €5; €7,50; €10; €25 (voor andere bedragen kunt u meerdere cadeaubonnen combineren)

TOELICHTING
Deze cadeaubonnen worden in onze winkel met zorg voor u ingepakt.

Het bedrag op de bon hoeft niet in één keer worden opgemaakt. Het bedrag wat na het afrekenen overblijft, blijft gewoon op de bon staan en kan op een later moment nog worden besteed.

De bonnen hoeven niet binnen bepaalde termijn ingewisseld te worden. Zo lang onze winkel bestaat, blijft de bon geldig!

De beschikbare bedragen worden er met de hand op geschreven, maar u kunt ook aangeven dat u bijvoorbeeld twee cadeaubonnen van €25 wilt hebben, en dat wij daar één cadeaubon van €50 van mogen maken. Als u geen instructies meestuurt, zullen wij altijd gewoon twee losse bonnen van €25 voor u maken, zodat u het bijvoorbeeld aan twee verschillende personen kan geven.

Let op! Deze bonnen zijn NIET online te gebruiken. Ze kunnen alleen worden besteed in onze fysieke winkel aan de Krommestraat 29 in Amersfoort.