Previous
Next

Chi Na de beet roller - tweede voor de helft van de prijs

€ 9,95
Inclusief belasting

Chi Na De Beet is een mix van plantaardige oliën voor na elke beet.

Na De Beet bevat geen DEET, verzorgt en zuivert de huid.

Op voorraad
Referentie 8714243047785 Categorie Essentiële olie van Chi

Omschrijving

Over Na de Beet

Na De Beet is al 25 jaar dé 100% natuurlijke succesformule voor de verzorging en verzachting van de huid bij insecten- en kwallenbeten. Na De Beet bestaat uit een zorgvuldig samengestelde compositie van etherische oliën gemengd met huidverzorgende jojobaolie.

Essentiële oliën kunnen van grote waarde zijn bij insecten, als voorbehandeling van de huid maar ook ná een beet. We hebben deze effectieve essentiële oliën gecombineerd in de Na De Beet Roller: citroeneucalyptus, geranium, ceder, kattenkruid, afrikaantje, kaneel blad, kruidnagel en lavandin. Samen verzorgen en verzachten ze de huid bij insectenbeten!

De etherische oliën geranium, kattekruid en lavandin hebben een brede werking in deze compositie. Deze oliën zijn van nature huidverzorgend en ondersteunen het herstellend vermogen van de huid. Afrikaantje en citroen eucalyptus olie hebben een kalmerende werking. De oliën in de Na de Beet roller versterken elkaars kwaliteiten waardoor een perfecte synergie ontstaat.

De roller is makkelijk in gebruik!

Na De Beet zit in een handige roller van 10 ml die makkelijk en snel op de huid is aan te brengen en die door de toevoeging van jojobaolie zacht is voor de huid. Na een beet zo snel mogelijk op de huid aanbrengen. Dezelfde plek 3x per dag 3 dagen lang aanstippen. Vanwege de zachte en natuurlijke formule is de NaDeBeet roller ook geschikt voor een rode en gevoelige huid.

Waarom Chi Na De Beet?

  • 100% natuurlijk (dus zonder DEET)
  • Na elke beet
  • Zuivert, verzorgt en verzacht de huid
  • Ook bij een gevoelige huid 
  • Al 25 jaar dé 100% natuurlijke succesformule