Previous
Next

Hanger Citrien (gebrand)

€ 2,50
Inclusief belasting

"Geef je Zelfvertrouwen een Boost!"

Op voorraad
Referentie 423064326419 Categorie Edelsteen hangertjes

Omschrijving

De werking van twee prachtige stenen wordt verenigd in deze Citrien!

Deze stukjes Gebrande Amethist zijn met zorg uitgekozen om de mooiste Hangertjes mee te maken. De Steentjes worden getrommeld, waardoor ze wel glad worden, maar niet allemaal per stuk geslepen hoeven te worden (trommelen kan met een heleboel stenen tegelijk). Zo hebben ze ook allemaal een unieke vorm!

WAT IS HET?
Dit is een getrommeld stukje Gebrande Amethist ("Citrien") aan een zilverkleurig oogje

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal hanger - gebrande amethist
Materiaal oogje - metaal (let op! géén zilver)
Lengte inclusief oogje - ongeveer 2 cm
Kleur, vorm en afmeting kan iets variëren. 

TOELICHTING
Deze hanger is van een echte edelsteen gemaakt en daardoor is elke hanger uniek! Het kan ook voorkomen dat er soms barstjes zichtbaar zijn of dat er een stukje afgebroken lijkt te zijn, maar dit hoort erbij. Het blijft ten slotte een natuurproduct! De hanger past mooi om een zilveren kettinkje, maar voor een wat stoerdere look kan hij ook aan een leren koordje. Heel soms kan het voorkomen dat het steentje van het oogje valt. De lijm waarmee ze vastzitten kan niet goed tegen water, dus je kan dit voorkomen door je hangertje niet te dragen tijdens het douchen of zwemmen. Gebeurt het nou toch een keer, dan mag je het steentje altijd in onze winkel langsbrengen. Wij lijmen hem dan gratis weer voor je vast! (Dan moet hij wel 24 uur bij ons achterblijven zodat hij goed kan drogen)

Dit steentje wordt vaak citrien genoemd, maar is eigenlijk een gebrand stukje amethist. Er bestaat ook echte citrien, maar dat is een veel zeldzamer en daardoor ook duurder steentje. Als je amethist verhit/brandt, verandert de kleur van paars naar geel en daardoor gaat het erg op citrien lijken. Qua werking wordt er gezegd dat de gebrande amethist een combinatie is van de citrien en de amethist.

Citrien bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, individualiteit en stimuleert zelfverwezenlijking. Het geeft energie, levensvreugde en moed. Citrien trekt geluk, voorspoed, succes, rijkdom en overvloed aan. 

Amethist stimuleert intuïtie, spirituele groei en inzicht. Het geeft ook zelfvertrouwen en helpt bij hoofdpijn en slapeloosheid.