Previous
Next

De kracht van NLP - Stevens, R.

€ 14,95
Inclusief belasting

"Leer om Gelukkig te Zijn"

Op voorraad
Referentie 9789463232753 Categorie Coaching en teambuilding

Omschrijving

Ja, echt waar! Met dit boek kan je leren om gelukkig te zijn, zelfs als je leven niet 100% perfect is. Hoe dan? Tja, daarvoor moet je het boek natuurlijk lezen...

WAT IS HET?
Een Boek over Neurolinguistisch Programmeren (NLP).

PRODUCTKENMERKEN
Soort product - boek
Vorm - hardback
Formaat - 215 x 115 x 15 mm
Gewicht - 345 gr
Publicatiedatum - 28-05-2018
Uitgeverij - Boekengilde B.V.
ISBN - 9789463232753

TOELICHTING
Met gewoon gelukkig zijn schiet je weinig op. Gewoon gelukkig zijn betekent namelijk dat je gelukkig bent omdat alles goed gaat in je leven. Maar helaas gaat in het leven niet altijd alles goed. Wat je echt wilt, is leren hoe je gelukkig kunt zijn, zonder reden. Dat klinkt misschien simpel, maar dat is het niet direct. We hebben vanaf onze kindertijd immers aangeleerd, dat we eerst aan bepaalde voorwaarden moeten voldoen om ons waardevol en gelukkig te mogen voelen.

In De kracht van NLP beschrijft persoonlijke ontwikkelingstrainer Robin Stevens hoe je NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), meditatie en bewustwording kunt gebruiken om dit proces om te draaien. Je leert zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hoe je je voelt en hoe gelukkig je in een bepaalde situatie bent. Aan de hand van luchtige, herkenbare anekdotes en eenvoudig toepasbare technieken leer je stap voor stap hoe je verandering kunt brengen in de manier waarop je omgaat met specifieke situaties. Zodra je, door middel van dit boek, geleerd hebt om je opvallend gelukkig te voelen zonder reden, kan niemand jouw geluk meer afpakken!

Robin Stevens organiseert sinds 2007 NLP opleidingen, workshops en korte retraites voor mensen die op zoek zijn naar persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is hij een veelgevraagd spreker in het bedrijfsleven waarbij onderwerpen als persoonlijke ontwikkeling, communicatie en spreken in het openbaar centraal staan. De columns van Robin, waarop dit boek is gebaseerd, worden maandelijks door meer dan 55.000 mensen gelezen. Kijk voor meer info op www.robin-stevens.nl.