Previous
Next

Obelisk van tijgeroog (13262)

€ 14,50
Inclusief belasting

Dit is een Obelisk van Tijgeroog.

Producten die u krijgt kunnen afwijken van de foto.

Niet op voorraad
Referentie 120200720379 Categorie Bijzondere edelstenen

Omschrijving

Je doelen met daadkracht en concentratie tegemoet gaan, daar helpt deze prachtige steen bij. En hij is ook nog eens supermooi om te zien, met die glanzende gouden strepen erin!WAT IS HET?

Dit is een Obelisk van Tijgeroog

PRODUCTKENMERKEN
Materiaal - tijgeroog
Hoogte - 7 tot 10 cm
Breedte - 2 tot 3 cm
Kleur, vorm en afmeting kan variëren. 

Producten die u krijgt kunnen afwijken van de foto.


TOELICHTING
Deze obelisken worden goed gladgeslepen, waardoor ze echt prachtig van vorm zijn. Het puntje is niet scherp, dus je kan jezelf er niet aan bezeren. Een obelisk is een krachtige vorm, ook wel lichtzuil genoemd. De vorm staat o.a. symbool voor wederopstanding. De punt zorgt ervoor dat de energie van de edelsteen gebundeld wordt tot één punt, waarvandaan de energie extra sterk naar buiten vloeit. Daarom worden obelisken vaak gebruikt bij healings, maar ze zijn ook prachtig om gewoon in huis neer te zetten. Als je hem in een woon- of werkruimte zet, vergroot 'ie de feng shui in die ruimte. Let wel op dat elke obelisk er weer anders uitziet; de hoogte, breedte en kleur kunnen per stuk verschillen!

Tijgeroog is een geel- tot roodbruine steen met een zijdeglans en hele karakteristieke strepen. Ja, een beetje zoals tijgerstrepen.

Tijgeroog is een goede steen om te dragen tijdens examens, omdat het je concentratie bevordert en je doelbewust maakt. Daarnaast is tijgeroog een beschermende steen die de aandacht naar binnen richt en naar het grotere geheel. De steen beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. De steen helpt om afstand te nemen, het overzicht te bewaren, informatie te integreren en je doelen te bereiken. In moeilijke periodes kan tijgeroog kracht, moed en vertrouwen geven en helpen met interne conflicten, dilemma’s, twijfel en besluiteloosheid.

Tijgeroog bevordert rust, werkt pijnstillend, helpt bij overprikkeldheid van het zenuwstelsel en gaat hyperventilatie tegen. De steen heeft een positieve invloed op verkoudheid, astma, ogen, keel, geslachtsorganen en ontkrampt bij spanningen. Tijgeroog kan nuttig zijn voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen en depressies.